[ad_1]

De Google Pixel 4-serie moet nog officieel worden aangekondigd, maar na alle lekken zal er nog weinig zijn dat we niet weten. In de afgelopen periode zijn er al video’s, afbeeldingen en officiële teaser opgedoken. Vandaag is het opnieuw raak, want er is een nieuwe set foto’s in hoge resolutie gepubliceerd. De foto’s tonen ons de witte Google Pixel 4 XL en daarnaast worden de nieuwe functies onthuld.

Google Pixel 4 XL

Het toestel heeft aan de bovenzijde een flinke bezel met de Soli-hardware en andere sensoren voor gezichtsherkenning. De Google Pixel 4 XL is uitgerust met een 6,23-inch oled-scherm (3040 x 1440 pixels). Op de afbeeldingen is ook de Smooth Display-functie van de smartphone te zien waarbij de verversingssnelheid automatisch wisselt tussen 60Hz en 90Hz om energie te besparen. Een hogere verversingssnelheid zorgt voor een vloeiend beeld wanneer je bijvoorbeeld aan het scrollen bent.

Face Unlock is de enige biometrische beveiligingsoptie die beschikbaar is op de Pixel 4 XL. Er is geen vingerafdruksensor onder het scherm of zelfs een conventionele capacitieve sensor aan de achterzijde. Daarmee lijkt het bedrijf Apple te volgen, dat in 2017 Face ID introduceerde voor de high-end iPhones. Volgens de auteur van het artikel is het instellen van Face Unlock vergelijkbaar met Face ID, waarbij je je hoofd in een cirkelvormige beweging moet bewegen. Helaas werkt Face Unlock alleen wanneer je recht naar de telefoon kijkt.

Onder de motorkap van de Google Pixel 4 XL vinden we de Snapdragon 855-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Selfies kunnen worden geschoten met de 8-megapixelcamera aan de voorzijde, terwijl er aan de achterzijde twee camera’s zijn geplaatst: een 12- en een 16-megapixelcamera (telelens). De camera’s van de Google Pixel 4-serie zouden betere foto’s schieten dan de Galaxy S10+ van Samsung. Ze behouden details beter en de kleurweergave is meer levensecht. De capaciteit van de accu bedraagt 3700mAh en daarmee zal het toestel het zonder problemen een dag moeten volhouden.

[ad_2]