[ad_1]

Googles nog aan te kondigen vlaggenschip is opgedoken op een foto waarmee we meer zicht krijgen op de voorkant van de telefoon.

Google Pixel 4-foto

De Pixel 4 is weleens vaker ‘in het wild’ opgedoken alleen zagen we op deze foto’s alleende achterkant van het vlaggenschip. Voor het eerst is er nu ook een foto gemaakt van de voorzijde van de vermoedelijke Pixel 4 en This Teen Tech heeft deze foto gepubliceerd.

De foto is gemaakt in een vliegtuig en de persoon die de telefoon vasthoudt is mogelijk een Google-medewerker die net een filmpje zat te kijken waardoor de fotograaf een foto kon nemen waar de schermranden van de telefoon goed te zien waren.

Foto van de vermeende Google Pixel 4

De bovenste schermrand is aanzienlijk maar dat was bekend. Google heeft namelijk in een video een aantal nieuwe functies voor de Pixel 4 laten zien waaronder sensoren waarmee gezichten en handgebaren herkend kunnen worden. Dit zijn de zogenaamde Soli-sensoren die via radargolven hand- en vingerbewegingen op afstand op de millimeter nauwkeurig kunnen herkennen. In de schermrand zal ook een speaker en een selfiecamera te vinden zijn.

De randen aan de zijkant zijn daarentegen erg dun en dat geldt ook voor de onderste schermrand die op eerdere renders toch iets dikker leek te zijn.

Foto van de vermeende Google Pixel 4

De fotograaf heeft ook laten weten dat deze Pixel 4 een witte achterkant met een metalen frame had maar dat zou ook een case kunnen zijn geweest. Op de achterkant was ook een zwart vierkant camera-eiland te zien. Dat vierkante camera-eiland heeft Google zelf al bevestigd. Aanwijzingen in de Camera-app duiden erop dat de Pixel 4 naast de hoofdcamera ook een telelens krijgt. Hierdoor kan Google optische zoom combineren met zijn huidige softwarematige verbeteringen.

De Pixel 4 (XL) wordt naar verwachting weer op een nieuw Made by Google-evenement in oktober onthuld. Wij kijken ernaar uit en zijn benieuwd naar jullie mening. Laat deze achter in de comments.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]