[ad_1]

De Pixel 4 moet nog worden aangekondigd, maar onderhand weten we bijna alles over de nieuwe Google-smartphone. Nu is online een reclame voor het toestel verschenen.

Bekijk de Google Pixel 4-reclame

Met de Pixel 3 en 3 XL liet Google al zien dat het bedrijf niet heel goed is in het bewaren van geheimen, aangezien deze toestellen veelvuldig lekten voordat ze waren aangekondigd. Nu is er een video opgedoken van wat een reclame voor de Pixel 4 zou zijn. Google liet zelf al het één en ander weten over zijn nieuwste smartphone, maar de laatste dagen verschijnt ook steeds meer informatie over alle nieuwe features.

De video (zie hieronder) is afkomstig van de website ProAndroid en laat de Pixel 4 uitgebreid zien. Zo wordt het vernieuwde design getoond, dat vooral opvalt door de dikke schermrand bovenaan. Google gebruikt die bezel voor de frontcamera en diverse sensoren voor geavanceerde gezichtsherkenning, één van de belangrijkste nieuwe features van de Pixel 4 en Pixel 4 XL.

Verder bevestigt de reclame dat de Pixel 4 is voorzien van ‘Motion Sense’, een functie waarmee je de telefoon kunt bedienen zonder ‘m fysiek aan te raken. Ook de vernieuwde camera verschijnt in beeld, met een verbeterde versie van de Night Sight-modus.

De nachtmodus zou ook functies bevatten voor astrofotografie, zodat je foto’s kunt maken van de sterren. Ook lijkt het erop dat de Pixel 4 in allerlei opvallende kleurtjes beschikbaar komt. Tot slot laat de video zien dat je met de Pixel 4 de Google Foto’s-app volledig met je stem kunt bedienen.

Over de Pixel 4 en 4 XL

Het is nog onduidelijk wanneer de Pixel 4 wordt aangekondigd, maar Google toont zijn nieuwe smartphones doorgaans in oktober. Het bedrijf heeft echter nog geen uitnodiging gestuurd voor een evenement.

Volgens de laatste geruchten beschikt de Pixel 4 over een Snapdragon 855-chip, 6GB werkgeheugen en een scherm met een ververssnelheid van 90Hz. Dat laatste kennen we van de OnePlus 7 Pro en zorgt ervoor dat het beeld soepeler en vloeiender oogt. Het display van de reguliere Pixel 4 meet vermoedelijk 5,7 inch, dat van de Pixel 4 XL is waarschijnlijk 6,3 inch groot. De accu zou een capaciteit van respectievelijk 2800 en 3700 mAh hebben.

Blijf op de hoogte van de Pixel 4 (XL) door de Android Planet-app te downloaden of je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, waar we alle nieuwtjes voor je verzamelen.

Lees meer over Google

[ad_2]