[ad_1]

De Google Assistent heeft een aantal maanden geleden op Pixel-telefoons een nieuw uiterlijk gekregen. Google rolt dit uiterlijk nu ook naar andere telefoons uit.

Google Assistent krijgt een nieuw uiterlijk

Google liet tijdens Google I/O 2019 nieuwe functies voor de Google Assistent zien waaronder een grote snelheidsverbetering en een nieuw uiterlijk. Googles eigen Pixel-telefoons kregen dit nieuwe design als eerst en nu volgen ook andere telefoons.

Het meest opvallende aspect van het nieuwe design is het licht, dat na het activeren van de Assistent, vanaf de onderkant van je telefoon naar binnen ‘stroomt’ en onderaan samenkomt. Daarna schuift het Assistent-paneel omhoog. Het nieuwe design voor Googles slimme hulpje komt ook met een groter paneel met in het midden het Google Assistent-logo. Het logo blijft ook elke keer verschijnen, en het dient dus niet als een hulpmiddel voor nieuwe gebruikers van de Assistent.

Google Assistent met nieuw design beschikbaar op niet-Pixel-telefoons

De screenshot hierboven is afkomstig van de Realme X50 5G. Zien jullie het nieuwe uiterlijk van de Google Assistent ook al? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel en noem ook je telefoon.

Google Assistent

Google Assistant is onderdeel van de Google-app en kan geactiveerd worden door ‘Ok, Google’ te zeggen of de home-knop lang ingedrukt te houden. Deze app fu ..

Meer info

[ad_2]