[ad_1]

Op het gebied van een smartphone verpakken wordt er meestal gekozen voor een fancy doosje. Google dacht daar anders over en verstuurde de Google Pixel 4 in een doos met cornflakes.

De dozen werden verstuurd aan zo’n 2.000 klanten in het Verenigd Koninkrijk, die de Google Pixel 4 in een vroeg stadium hadden gepre-ordered. En maak je geen zorgen: de telefoon is geen plakkerig geheel van de cornflakes geworden zoals de bovenstaande afbeelding laat zien.

Google Pixel 4 in een doos met cornflakes

De doos is een lekker kleurrijk geheel en neemt je terug naar de tijd dat je wel eens bij het ontbijt cornflakes nam, hoewel dat meer een Amerikaanse en Britse traditie is. Ik weet zelf van vroeger dat je daar wel eens een speeltje bij kreeg, zoals een reflector voor op je fiets. Maar een telefoon van een paar honderd euro? Dat is toch andere koek. De onderstaande video is wat dat betreft lekker feel good.

Zoals gezegd is het niet helemaal gegaan zoals het bovenstaande reclame filmpje het wilt laten voorkomen. Zo zit er geen willekeurigheid bij, die er voor zorgt dat je vanuit een goedkope doos cornflakes opeens een dikke telefoon krijgt. Daarnaast was de cornflakes los van de Google PIxel 4 verpakt, zoals je in de onderstaande tweet kunt zien.

Opvallend is het geheel wel en ik kan me goed voorstellen dat deze speciale doos wanneer hij wordt bewaard over een paar jaar voor mega bedragen verkocht gaat worden op eBay, simpelweg vanwege het feit dat hij in een relatief kleine oplage is verkocht en dus wel speciaal is.

Wil je meer lezen over de Google Pixel 4 dan kun je op onze overzichtspagina met alle nieuwtjes terecht. Ben je op zoek naar de beste deals voor de nieuwe telefoon van Google? Klik dan hier.

Reageer op artikel:

Google Pixel 4 duikt op in een doos met cornflakes[ad_2]