[ad_1]

Google is dit jaar wat minder geheimzinnig geweest bij het ontwikkelen van de nieuwe Pixel-smartphones. Toch zal het niet de bedoeling zijn geweest om nu al alles naar buiten te brengen. Dat is helaas wel gebeurd.

Komende week organiseert Google een evenement om de nieuwe Google line-up te laten zien. Daar horen onder andere twee nieuwe Pixel-smartphones bij. De Google Pixel 4 en Pixel 4 XL worden uitgerust met nieuwe foefjes en specificaties. Die specificaties zijn nu al naar buiten gekomen. De Canadese website van het Amerikaanse Best Buy heeft nu al de pre-order pagina online staan. Op deze pagina zijn een aantal features van het toestel uitgelegd en ook is er een lijst met specificaties van beide toestellen gepubliceerd.

asgr

Dit zal zeer zeker niet de bedoeling zijn geweest, maar de pagina staat op het moment van schrijven al ongeveer 8 uur online. Google had zelf al wat details van de toestellen losgelaten, zoals afbeeldingen van de achterkant, het besturen van het toestel zonder handen en de camera’s achterop. Nu weten we dus nagenoeg alles van de hardware die in de toestellen komt te zitten, hopelijk heeft Google in de software nog een paar verrassingen zitten. Het zou natuurlijk flauw zijn om de specificaties niet te delen, vandar dat we deze hieronder heben geplaatst.

Belangrijkste specificaties van de Google Pixel 4

  • Qualcomm Snapdragon 855 processor, 6GB werkgeheugen
  • 5,7 inch Full HD+ oled Smooth display
  • Android 10
  • 12- en 16-megapixelcamera’s achterop, 8-megapixelselfiecamera
  • Motion Sense
  • 2800 mAh accucapaciteit

xgn  gnsfgns

De specificaties voor de Pixel 4 XL komen grotendeels overeen. Behalve dan dat de 4 XL een 6,3 inch QHD+-paneel krijgt en een accucapaciteit van 3700 mAh zal krijgen. Wat opvalt is dat het beeldscherm door Google omschreven is als een Smooth Display. Dat lijkt aan te geven dat de nieuwe Pixels over een 90Hz, of misschien wel 120Hz panelen zullen beschikken. Het zou ook kunnen dat er extra subpixels zijn aangebracht waardoor het beeld scherper oogt. Dat is dus nog even afwachten.

(via)[ad_2]