[ad_1]

De afgelopen maanden is er al bijzonder veel gelekt en geschreven over de nieuwe Pixel-smartphones van Google. Van de Soli-radar tot aan de beschikbare kleuren; veel nieuws onder de zon zal de technologiefabrikant op 15 oktober waarschijnlijk niet meer presenteren. 9to5Google doet daar nog een schepje bovenop en zet zowat alle Google Pixel 4 specificaties op het internet.

In de specificatielijst zien we veel terug van wat al kennen van eerdere gelekte informatie. Toch is niet alles al bekend bij ons: zo is Pixel Neural Core voor ons een compleet nieuwe term. Vermoedelijk is het de opvolger van de Pixel Visual Core, een aparte chip voor beeldverwerking van softwarematige camerafeatures. Deze chip zorgt er mede voor dat de telefoons van Google al jarenlang tot de beste mobiele fotografen ter wereld behoren, en er zijn nog altijd maar weinig smartphones die in de buurt komen van Google.

Google Pixel 4 specificaties

De oranje Google Pixel is ook al gespot

Een ander opvallend feit is dat er geen oortjes meegeleverd worden bij de nieuwe Pixels. Dit kan wijzen op een nieuwe versie van de draadloze Pixel Buds. Verder is er een 18 Watt USB-C oplader meegeleverd, waardoor snelladen tot de mogelijkheden behoort. De nieuwe Pixels zien het levenslicht op 15 oktober, maar het is nog niet bekend of Google ze (officieel) gaat uitbrengen in de Benelux.[ad_2]