[ad_1]

In oktober zal Google zijn Pixel 4 aan het publiek laten zien. Tot die tijd zal het vlaggenschip getest worden door medewerkers die er ook mee naar buiten gaan.

Google Pixel 4 in het wild

Die medewerkers worden weer gespot door mensen met kennis van de Pixel 4 omdat ze het laatste nieuws over deze smartphones op de voet volgen. Deze tipgevers sturen vervolgens hun foto’s naar Android-websites en 9To5Google mag met de eer strijken.

Hieronder zie je de foto die volgens de tipgever in Londen is gemaakt. Op de foto is het herkenbare camera-eiland aan de linkerkant te zien. Deze opstelling doet denken aan dat van de Mate 20 Pro van Huawei maar ook aan de nieuwe iPhone 11. Google heeft deze opstelling al min of meer bevestigd. Het bedrijf plaatste gisteren een afbeelding van de Pixel 4 op Twitter om alle geruchten een ‘hak te zetten’.

Google Pixel 4 in het wild WHOOP

Op de foto is verder trouwens niet heel veel te zien dankzij de case die om het apparaat zit. Wel valt een op dat er een uitsnede is voor de mogelijke microfoon. Als we naar de handen van de persoon kijken dan zal het vermoedelijk om deXL-versie van de Pixel 4 gaan.

Deze persoon kon tevens melden dat de er een behoorlijke bezel aan de voorkant zit waar de twee frontcams, bekend van de Pixel 3 XL, te vinden zijn. Over de Pixel 3 XL gesproken, ook van dit toestel zijn er destijds vele foto’s opgedoken. Zo was het apparaat achtergebleven op achterbank van taxi en dook het op inclusief de hele inhoud van de verpakking.

In de komende maanden zullen er nog veel meer foto’s, afbeeldingen en renders van de Pixel 4 opduiken die ons hopelijk meer informatie geven over het uiterlijk (zonder huge notch) en de specificaties van de Pixel 4-serie. Alle informatie van de Pixel 4 die we tot nu toe hebben verzameld, vind je in dit artikel.

Gelekte beelden van de telefoons

Afbeelding van de Pixel 4 ‘gelekt’ door Google zelf

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]