[ad_1]

Drie varianten van Google’s volgende mid-range telefoon, de Pixel 5a, zijn verschenen bij de Federal Communications Commission voor certificering, een van de vele die zullen worden voltooid vóór de lancering later dit jaar.

Vanaf het begin wisten we dat de Pixel 5a bijna identiek zou zijn aan de Pixel 4a 5G in Grootte en ontwerp. We hebben zelfs bevestigd dat de telefoon zal werken op Hetzelfde als Snapdragon 765 Zoals Pixel 5 en 4a 5G.

Vandaag, zoals ik het zag Stark 27Twee vermeldingen voor de Pixel 5a zijn ter goedkeuring voorgelegd aan de Federal Communications Commission, en ze lijken voor de aanstaande Pixel 5a te zijn. Normaal gesproken is het niet ongebruikelijk dat veel varianten van een door Google gemaakte telefoon FCC-goedkeuring krijgen, maar deze keer is er een duidelijke verklaring voor het verschil tussen de twee modellen.

Volgens het document heeft een van de Pixel 5a-modellen meer ondersteuning voor 5G sub-6GHz-banden. Een van de modellen heeft ook een volledig uitgeschakeld CDMA-netwerk. In hetzelfde document vinden we drie verschillende modelnummers voor de Pixel 5a: G1F8FEn de G4S1M en GR0M2. Het was de laatste van hen Al bevestigd Als modelnummer voor de Pixel 5a.

Anders vertelt de FCC-lijst ons niet veel over de Pixel 5a zelf die de lekken niet echt hebben gekregen. Wetende dat het apparaat wordt aangedreven door de Snapdragon 765, is het niet verrassend om te zien dat de Pixel 5a 5G-connectiviteit zal hebben. Door deze vermelding is de middenklasse telefoon nu echter een stap dichter bij de lancering.

Nadat Google geruchten ontkende dat de Pixel 5a-telefoon zou worden gesloopt, zei het bedrijf dat het de telefoon vorig jaar in hetzelfde tijdsbestek zou uitbrengen als het apparaat uit de A-serie. Gezien de lancering van de Pixel 4a in augustus, verwachten we dat de Pixel 5a in de komende maanden wordt gelanceerd.

Meer over Google Pixel:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:[ad_2]