[ad_1]

Google komt met goedkopere, volledig draadloze oortjes. De ‘Pixel Buds A’ zoals ze gaan heten komen mogelijk zonder waterdichtheid of draadloos opladen, maar ze zijn toegankelijker voor een grotere groep.

Google Pixel Buds A-oortjes

De laatste weken duiken er regelmatig Google-producten op bij handelsregulators, waaronder deze vermoedelijke Google Nest Cam met batterij. Vorige week kregen we ook voor het eerst informatie over nieuwe Pixel Buds-oortjes, maar toen was niet bekend of het ging over een meer high-end model of juist een goedkoper paar oortjes. 9To5Google weet nu dat ze Pixel Buds A zullen heten en een zachter prijskaartje krijgen.

Helaas ontbreekt het verder van de meeste details. We weten dat de Pixel Buds A in twee kleuren verschijnen: een witte tint en een donkergroene. Die eerste zal volledig wit zijn, anders dan bij de gewone Pixel Buds, en die tweede krijgt donkergroene accenten op de oortjes en oplaadcase.

'Google Pixel Buds A onderweg: goedkope draadloze oortjes'

De gewone Pixel Buds

Verschillen met de Pixel Buds

Verder is het vooral speculeren over waar de verschillen liggen tussen de Pixel Buds A en de Pixel Buds. Mogelijk zijn de goedkopere oortjes niet waterbestendig of komen ze met een case die niet draadloos kan opladen. Dat is een functie die we veelal bij de duurdere oortjes zien. De vraag is of ook de accuduur even goed zal zijn als bij de originele Pixel Buds, en mogelijk zal Google ook minder krachtige audio-drivers gebruiken.

De gewone Pixel Buds kosten zo’n 179 euro, en daarmee zijn ze in prijs competitief met meer high-end draadloze oortjes. Toch zien we dat er ook een markt ontstaat voor goedkopere draadloze oortjes met een oplaadcase. Denk bijvoorbeeld aan de OnePlus Buds Z en FreeBuds 4i van Huawei.

Het is nog niet belend wanneer we de Pixel Buds A mogen verwachten. mogelijk verschijnen ze tijdens de lente samen met de Pixel 5a die ook alvast is gelekt. Die telefoon zou op 11 juni aangekondigd worden.

[ad_2]