[ad_1]

Een maand voor het zover is, nodigt Google media uit voor hun event op 15 oktober in New York. Tijdens deze presentatie zal Google waarschijnlijk officieel de Pixel 4, Pixel 4 XL en andere hardware aankondigen. Naar verwachting kondigt het bedrijf dan ook de komst van Pixelbook 2 aan en nieuwe Google Home speakers. Dit meldt website The Verge, die laten weten een uitnodiging te hebben ontvangen met de mededeling: “Come see a few new things Made by Google”.

Face ID van Google

In juni deelde Google zelf al een foto van de Pixel 4. Dat was redelijk onverwacht omdat het bedrijf normaal gesproken liefst wacht tot de release. Maar omdat er al foto’s waren gelekt, besloot Google dan maar zelf een kleine preview te geven van de telefoon. We weten in ieder geval zeker dat de Pixel 4 met een eigen versie van Face ID komt en de smartphone bediend kan worden met handgebaren.

Nog meer foto’s van Pixel 4

De afgelopen dagen verschenen nog meer foto’s van de Pixel 4 online. The Verge meldt dat een anonieme bron hen 21 foto’s van de telefoon stuurde. Het is dus geen verrassing meer hoe de telefoon eruit ziet. En we zien ook meteen wat technische specificaties. Of dit allemaal klopt met het uiteindelijke model, weten we op 15 oktober aanstaande.

Opvolger Pixelbook-laptop

Google werkte daarnaast aan een opvolger van de Pixelbook-laptop uit 2017, nadat de Pixel Slate-tablet uit 2018 geen succes bleek te zijn. Het bedrijf besloot daarna om zich niet meer op de productie van tablets te richten. In 2018 verschenen, naast de geflopte Slate, de Pixel 3 (XL), Google Nest Hub en een vernieuwd Chromecast-streamingapparaat. Onlangs kwam Google met de Nest Hub Max, die een groter scherm heeft dan het standaard model.

Over een maand weten we met welke nieuwe producten Google op de markt komt.[ad_2]