[ad_1]

Het aantal lekken over de Google Pixel 4 zijn nauwelijks nog bij te benen. Ditmaal zijn het hands-on foto’s van het toestel die het nieuws domineren. Al is de kans groot dat we over een aantal uur het weer over iets anders hebben.

Google legt de laatste hand aan de Pixel 4 en grotere Pixel 4 XL. Een aankondigingsdatum is er nog niet, Google wil eerst afwachten waar concurrent Apple vandaag mee komt. Inmiddels weten we wel steeds meer over de 4e Pixel-telefoon. Vooral nu het net begint vol te stromen met dit soort hands-on foto’s.

Google Pixel 4 black and white rearGoogle Pixel 4 black and white front
Google Pixel 4; klik voor groot

We zien zwarte en witte Pixel 4 maar er zijn ook al koraalroze exemplaren opgedoken. De dubbele afwerking achterop is verdwenen maar wel houdt Google vast aan accentkleuren, iets wat vooral bij de witte uitvoering goed te zien is. Het toestel zal vanuit de doos worden geleverd met Android 10 en dus met de nieuwe gesture bediening, verbeterde privacy instellingen en Focus Mode. Toch gaat onze aandacht uit naar twee hele andere dingen.

Project Soli en Duo camera

Wij zijn in de praktijk enorm benieuwd naar Project Soli en de camera’s achterop. Door een ingebouwde radar worden handbewegingen nauwkeurig herkend. Welke extra bediening de Pixel 4 en 4 XL hierdoor krijgt is nog afwachten. Google verwacht er veel van, dus zijn de verwachtingen hooggespannen.

Google Pixel 4 Project SoliGoogle Pixel 4 Duo Camera

Google heeft verder een naam hoog te houden op gebied van de camera. Dit zal de eerste keer zijn dat een Pixel achterop meer dan 1 camera krijgt. Waar deze tweede sensor exact voor bedoeld wordt blijft nog even onzeker maar gehint wordt op Super Res-zoom. Tot 5x optisch en 8x hybride. Hoe leuk dat ook klinkt, het is geen groothoek. Er zou verder een verbeterde nachtmodus aanwezig zijn. De definitieve lijst zal hoogstwaarschijnlijk ergens begin oktober duidelijk worden. Dan worden beide telefoons verwacht.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 4 verkrijgbaar is
Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 4 XL verkrijgbaar is

(via)

[ad_2]