[ad_1]

Voor het eerst zijn renders van de gewone Google Pixel 4 online opgedoken. Anders dan in voorgaande jaren oogt het toestel nagenoeg identiek aan de Pixel 4 XL.

Google Pixel 4 renders uitgelekt

Van de Google Pixel 4 XL zijn in de voorbije weken verschillende afbeeldingen en renders opgedoken. Over het uiterlijk van het kleinere model hoeven we vanaf nu ook niet meer in het duister te tasten. iGeeksblog heeft verschillende renders van het toestel gedeeld, die een goed idee geven van het design.

De Google Pixel 4 ziet er vrijwel hetzelfde uit als het XL-model. Wel lijken de schermranden iets groter te zijn. Vooral boven het scherm zit een flinke zwarte balk voor de selfiecamera en speaker. Ook onder het beeld zit nog een zwarte balk, zij het iets smaller. Achterop lijkt dezelfde camera-opstelling als op de Pixel 4 XL te zitten, inclusief een dubbele camera. De koptelefoonaansluiting lijkt, net als voorgaande jaren, te ontbreken.

Volgens de bron heeft de Pixel 4 een 5,6 inch-scherm. Het toestel is dan ook iets groter dan de Pixel 3, die was uitgerust met een 5,5 inch-scherm. De afmetingen van de Pixel 4 zijn 147 bij 68,9 bij 8,2 millimeter, vergeleken met 145,6 bij 68,2 bij 7,9 millimeter voor het vorige model.

Onthulling in oktober

Onlangs lekte uit dat zowel de Pixel 4 als de Pixel 4 XL waarschijnlijk zijn uitgerust met minimaal 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Ook dat is een aardige upgrade. Terwijl vrijwel elk vlaggenschip vorig jaar al zo’n 6 tot 8GB werkgeheugen had, was de Pixel 3 karig toebedeeld met slechts 4GB werkgeheugen. Met meer werkgeheugen kun je meer apps op de achtergrond draaien en sneller tussen applicaties wisselen.

Het duurt nog wel even voordat de Pixel 4 wordt gepresenteerd. Dat gebeurt naar verwachting begin oktober pas. Voor het zover is, brengt Google in augustus eerst de definitieve versie van Android 10.0 uit.

Lees meer nieuws over Google

[ad_2]