[ad_1]

Op 15 oktober onthult Google een nieuwe reeks producten. Dit zijn onze Made by Google 2019-verwachtingen, met onder andere de Pixel 4, Nest Mini en meer.

Made by Google 2019 verwachtingen

Google houdt op 15 oktober in New York een Made by Google-evenement. Dit is een jaarlijks moment waarop het bedrijf zijn nieuwste producten uit de doeken doet.

Om 19:00 uur Nederlandse tijd zal het evenement beginnen. Via een livestream kijk je thuis mee, of je volgt natuurlijk de berichtgeving op Android Planet. Het belangrijkste wordt de Pixel 4, de nieuwe smartphone van Google. Maar er is nog meer om naar uit te kijken. Wij zetten onze verwachtingen op een rij.

1. Pixel 4 (zeker)

Hoewel voor de aankondiging van de meeste nieuwe smartphones er wel geruchten rondslingeren, zijn er weinig bedrijven zo slecht als Google met het geheimhouden van zijn Pixel-smartphones. De Pixel 4 is inmiddels al zo uitgebreid gelekt, dat Google waarschijnlijk weinig nieuws meer te vertellen heeft.

Zo komen er weer twee edities uit, eentje met een 5,7 inch-scherm (Pixel 4) en eentje met een 6,3 inch-display (Pixel 4 XL). Deze keer voor het eerst met een dubbele camera in een blokje aan de achterkant. Het toestel krijgt geavanceerde gebarenbesturing en gezichtsherkenning.

Ook krijgt het toestel een extra soepel 90Hz-scherm, waardoor het beeld negentig keer per seconden ververst. Doorgaans ververst het beeld van telefoons zestig keer per seconde. Omdat deze hogere ververssnelheid meer vraagt van de accu, is het ook aan te passen naar 60Hz. Het is nog wel de vraag of het toestel naar Nederland komt. Lees ons volledige Pixel 4-geruchtoverzicht voor meer informatie.

made by google 2019 verwachtingen

2. Google Pixel 4a (onwaarschijnlijk)

Hoewel we praktisch alles al weten over de Google Pixel 4, is er nog weinig bekend over een mogelijke Pixel 4a. Er is wel een verwijzing naar een nieuw Pixel-toestel gevonden in de broncode van de camera-app in de Pixel 4.

Het is goed mogelijk dat deze verwijzing staat voor een andere smartphone, of een geschrapt toestel. De Pixel 3a werd een half jaar na de Pixel 3 aangekondigd, dus het is onwaarschijnlijk dat Google dit nieuwe toestel op 15 oktober onthult.

3. Nieuwe Google Nest Mini (vrijwel zeker)

Google volgt de Home Mini op met de Nest Mini. De nieuwe speaker verandert van naam, omdat Google tegenwoordig Nest gebruikt voor al zijn slimme apparaten. Net als de Home Mini gaat het om een kleine speaker die je deze keer waarschijnlijk aan de muur kunt bevestigen. Ook is er mogelijk een 3.5mm-audiojack aanwezig. Hopelijk wordt de geluidskwaliteit ook een tikkie verbeterd. Lees ook onze volledige Google Nest Mini-verwachtingen.

made by google 2019 verwachtingen

4. Google Wifi met ingebouwde speaker (waarschijnlijk)

Mogelijk combineert Google zijn slimme speaker met zijn slimme router. De huidige Google Wifi is een toffe manier om één groot wifi-netwerk in je huis te creëren, maar waarom zou je daar niet de Google Assistent in verwerken en er een slimme speaker van maken? Tevens krijgt het apparaat volgens 9to5Google een nieuw design, dat tijdens het Made by Google-evenement wordt onthuld.

5. Pixelbook 2 (waarschijnlijk)

Op het Made by Google-evenement in 2017 onthulde google de Pixelbook: een Chromebook met een stevige prijs. De Pixelbook is ook om te vouwen tot een tablet. Er zijn al geruchten opgedoken over een Pixelbook 2. Deze keer zou de laptop/tablet een 4k-scherm krijgen met dunne schermranden.

5. Nieuwe Chromecast (onzeker)

Het Made by Google-evenement wordt meestal aangegrepen om een nieuwe Chromecast aan te kondigen. Omdat hier nog geen geruchten over bestaan, valt daar nog weinig over te zeggen.

6. Meer over Google Stadia (waarschijnlijk)

Aangezien gamestreamingdienst Google Stadia in november wordt gelanceerd, achten we kans groot dat het bedrijf er tijdens zijn Made by Google-evenement extra aandacht aan besteed. Mogelijk met meer details over de speciale Google Stadia-controller die direct met het internet wordt verbonden. Lees meer over Google Stadia.

Het laatste nieuws over Google

[ad_2]