[ad_1]

De Google Pixel 4 komt standaard met een nieuwe Recorder-app waarmee je audio kunt opnemen en ook opnames automatisch uitschrijft als deze in het Engels zijn. Google laat nu weten dat Recorder-app ook naar andere Pixel-telefoons komt.

Google Pixel 4 Recorder-app

De Recorder-app op de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL is een nieuwe en zeer slimme app. De neemt niet alleen audio-opnamen voor je op, het kan ze ook transcriberen. Dat wil zeggen dat de app Engelstalige vergaderingen, interviews, lezingen of gesprekken voor je kan uitschrijven en dat scheelt ontzettend veel werk.

De Recorder-app schrijft namelijk automatisch een transcript van je audio-opname uit en labelt deze zodat je delen van de opname later makkelijk kan terugvinden. Daarnaast kun je in je je audio-opnamen zoeken op woorden, muziek en zelfs geluiden zoals gelach. De app werkt tevens offline waarbij alle functies, opnemen, transcriberen en zoeken te gebruiken zijn.

Een Pixel 3 XL-eigenaar heeft nu op de PixelCommunity  op Reddit geklaagd over het uitblijven van de komst van deze nieuwe app naar de Pixel 2- en Pixel 3-serie. De app zou voor hem en zijn vrouw namelijk zeer goed van pas komen tijdens bezoeken aan de arts. Een dag later kwam een Google-medewerker met goed nieuws, de app komt via een update ook naar oudere Pixel-telefoons.

Google Pixel 4 Recorder-app Reddit

Google Pixel 4 Recorder-app downloaden

Welke Pixel-telefoons het precies betreft is niet bekend. Er zijn ook geen details gedeeld over de termijn waarin de update zal plaatsvinden. Er is wel al een installatiebestand beschikbaar die zou moeten werken op de Google Pixel 3 XL.


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een

mailtje

naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]