[ad_1]

Google biedt in het kader van Valentijnsdag mooie kortingen op de Pixel 4a 5G, de Pixel Buds en Stadia Premiere Edition. We hebben de kortingdeals voor je op een rij gezet.

Aanbiedingen in de Google Store

Google Pixel 4a 5G

De Google Pixel 4a 5G is in september door Google officieel aangekondigd. Deze Pixel-telefoon deelt veel details met de Pixel 4a en de Pixel 5 en kun je zien als gulden middenweg tussenbeide.

Zo beschikt de Pixel 4a 5G over dezelfde Snapdragon 765G-chipset van Qualcomm als de Pixel 5. Andere overeenkomsten tussenbeide kom je tegen bij de cameramodule. Beide zijn uitgerust met een 12.2 MP-hoofdcamera en een 16 MP-groothoekcamera en beide toestellen ondersteunen video’s tot 4K met 60fps. Voorop bevatten de telefoons dezelfde 8 MP-selfiecamera’s. De Pixel 4a 5G heeft verder een 6,2-inch scherm, 6 GB werkgeheugen, 128 GB opslag en een 3.885 mAh-accu.

Je kan 100 euro besparen want de telefoon kost in plaats van 499 euro nu 399 euro. Deze aanbieding geldt tot en met 27 februari 2021.

Valentijnsaanbieding: Google Pixel 4a 5G, Pixel Buds en Stadia Premiere Edition
Google Pixel Buds

De Pixel Buds 2 zijn volledig draadloos en beschikken over een eigenzinnig design dat stevig maar comfortabel in je oor moet zitten, en Google stemde dat ontwerp af op duizenden verschillende oren zodat ze voor de meeste gebruikers goed aanvoelen. De oortjes zijn ook zweet- en waterbestendig. De Pixel Buds 2 komen met een oplaadhoesje dat eivormig is en dankzij dat hoesje zou je de oortjes 24 uur lang moeten kunnen gebruiken. Opladen kan vervolgens met een draadloze oplader die de qi-standaard gebruikt.

Verder kan je de oortjes bedienen met touch-knoppen om zo je muziek te bedienen of de Google Assistent aan het werk te zetten. De Pixel Buds 2 komen verder met aangepaste 12 millimeter drivers, twee microfoons en een accelerometer. De Pixel Buds 2 vangen tevens je omgevingsgeluid op om zo het geluid in real-time aan te passen en het volume constant te houden. Dan is er ook nog de bekende Instant Translate-functie die het mogelijk maakt om in real-time te vertalen.

Je kan 20 euro besparen want de oordopjes kosten in plaats van 199 euro nu 179 euro. Deze aanbieding geldt tot en met 16 februari 2021.

Valentijnsaanbieding: Google Pixel 4a 5G, Pixel Buds en Stadia Premiere Edition
Stadia Premiere Edition

Stadia is Googles dienst voor cloud-gaming die het bedrijf uitbracht met de Founder’s Edition en de daarop volgende Premiere Edition. Die laatste bevat een witte Stadia-controller samen met de Google Chromecast Ultra-stick. De Chromecast Ultra kan je draadloos gebruiken of via een ethernetkabel voor de meest stabiele game-ervaring via de cloud. Vervolgens verbind je de Stadia-controller draadloos met je pc of Chromecast Ultra, of bedraad met je Android-telefoon om te gamen.

Je kan 25% besparen want deze Stadia-variant kost in plaats van 99 euro nu 79 euro. Deze aanbieding geldt tot en met 23 februari 2021.

Valentijnsaanbieding: Google Pixel 4a 5G, Pixel Buds en Stadia Premiere Edition

Helaas zijn de Pixel-telefoons en de Pixel Buds van Google nog altijd niet officieel in Nederland en België beschikbaar. Voor deze producten moet je dus uitwijken naar andere landen of naar het grijze kanaal. Koop je deze producten in de Duitse Google Store? Dan zul je een afleveradres in Duitsland moeten selecteren. Je kan de bestelling dan laten afleveren bij vrienden, kennissen of familie die het betreffende land wonen en daar de bestelling ophalen. Is dat voor jou geen optie? Dan kan je een doorstuurdienst inschakelen Zo’n doorstuurdienst kan het pakje dan naar Nederland of België versturen. Het inschakelen van zo’n dienst is natuurlijk niet gratis en kost meestal een paar tientjes. Een voorbeeld van zo’n dienst is Huifkar.

– Check ook deze interessante Valentijnsaanbiedingen van deurbellen en camera’s van Ring.

[ad_2]