[ad_1]

Er zijn op Twitter foto’s van de Google Pixel 4a opgedoken. Daarmee zet de 4a door waar de Pixel 3a goed in was: mooie foto’s maken voor een scherpe prijs.

De Pixel 3a beschikte immers over dezelfde camera als Google’s vlaggenschip van dezelfde generatie. Simpel gezegd schoot je de beste foto’s zonder de hoofdprijs kwijt te zijn.

Een Cubaanse YouTuber als lekker

De lekker is dezelfde persoon die al in maart een volledige hands-on wist te geven over het toestel. Nu heeft de Cubaanse Julio Lusson, ook actief bij YouTubekanaal TecnoLike Plus, verschillende foto’s gedeeld die met de Pixel 4a gemaakt zijn.

De foto’s die door Lusson gemaakt zijn worden vergeleken met de prestaties van de Xiaomi Redmi Note 7. Aan de linkerkant van de vergelijking zijn de foto’s van de Pixel 4a te zien. Lastig is het om een goed oordeel over de foto’s te maken. Twitter comprimeert foto’s namelijk tot een kleinere bestandsgrootte, waardoor foto’s automatisch minder scherp zijn.

Met een korreltje zout is het vast te stellen dat het inderdaad gaat om foto’s die met een Pixel toestel zijn gemaakt. De foto’s zijn namelijk een klein beetje onderbelicht, wat typisch is bij Google’s camerasystemen. Ook de gedetailleerde verwerking van de foto doet erg aan Google’s software denken. Ergens is het gek dat de Redmi Note 7 met Google’s vermeende toestel wordt vergeleken, aangezien het camerasysteem van dat toestel een niveau lager zit. Voor de hand ligt het dat Lusson wil aantonen dat je voor een telefoon met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een goede camera bij de Pixel 4a aan het juiste adres bent.

Geen zekerheid over de Pixel 4a

Toch is het niet zeker of deze foto’s inderdaad met de Pixel 4a zijn gemaakt. Lusson is nog niet lang actief als lekker, dus een goede reputatie heeft hij daarom nog niet opgebouwd. Ook valt er zoals eerder genoemd weinig over foto’s te zeggen die door Twitter gecomprimeerd zijn. Tenslotte zou het kunnen dat dit Pixel 4a model niet draait op de uiteindelijke softwareversie bij de verkoop. Ondanks dat is het veelbelovend dat we waarschijnlijk weer een goed camerasysteem voor weinig geld van Google mogen verwachten.

Google heeft deze week ook een nieuw paar volledig draadloze oortjes uitgebracht. Ben je daar naar benieuwd? Klik dan hier.

 

Reageer op artikel:

Google Pixel 4a foto’s duiken op: weer een topcamera voor weinig geld?[ad_2]