[ad_1]

Ook deze week gebeurde er veel op het gebied van Apple. Niet alles kunnen volgen? Geen probleem. Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van de afgelopen dagen op een rijtje.

iOS 13.2-bèta verklapt: AirPods 3 krijgen ruisonderdrukking

iOS 13.2-bèta verklapt: AirPods 3 krijgen ruisonderdrukkingDeze week is de iOS 13.2-bèta uitgebracht. Deze tussentijdse software-update voegt niet alleen Deep Fusion toe, maar verklapt ook het één en ander over de nieuwe AirPods. Er is namelijk een icoontje in de broncode gevonden, waarin te zien is hoe de nieuwe draadloze oordopjes eruit gaan zien. Deze ontdekking is gedaan door 9to5Mac. De nieuwe AirPods beschikken over ruisonderdrukking. Hierbij worden de draadloze oordopjes uitgerust met rubberen uiteindes zodat geluid van buitenaf wordt afgesloten. Mogelijk presenteert Apple de AirPods 3 later deze maand.

→ Lees verder over de AirPods 3 met ruisonderdrukking

iPhone SE 2 in 2020: 7 verwachtingen voor Apples nieuwe budget-iPhone

iPhone SE 2 in 2020: 7 verwachtingen voor Apples nieuwe budget-iPhoneNa jaren wachten lijkt het begin 2020 toch echt te gaan gebeuren: de iPhone SE krijgt een opvolger. Het budgettoestel was jarenlang een populaire keus, maar is inmiddels uit de winkels van Apple verdwenen. Toch gloort er hoop: na jaren van geruchten zou het bedrijf begin 2020 met de iPhone SE 2 komen. We zetten een paar verwachtingen voor dit model op een rijtje. Bijvoorbeeld dat de SE 2 niet meer op de iPhone 5 lijkt zoals zijn voorganger, maar dat het design zal lijken op de iPhone 8. Dit betekent ook dat de iPhone SE 2 waarschijnlijk een glazen achterkant heeft.

→ Lees verder over onze verwachtingen voor de iPhone SE 2 in 2020

Nieuwe flitscamera van politie herkent smartphones

Nieuwe flitscamera van politie herkent smartphones

Je smartphone in de hand houden terwijl je een auto bestuurt is niet toegestaan. De politie heeft nu een nieuwe manier om dit verbod te handhaven. Een nieuwe flitscamera herkent of automobilisten een smartphone vasthouden. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van machine learning, zodat de camera weet dat je bijvoorbeeld geen beker in je hand houdt. Nederland is het eerste Europese land dat met een dergelijke camera werkt. Nu worden er nog 75.000 mensen per jaar betrapt terwijl ze hun telefoon achter het stuur gebruiken, maar de politie hoopt dat dit aantal door de nieuwe camera flink omhoog gaat.

→ Lees verder over nieuwe flitscamera van de politie

Microsoft onthult concurrenten voor de iPad Pro en AirPods

Microsoft onthult concurrenten voor de iPad Pro en AirPodsMicrosoft heeft de Surface Pro X en Surface Earbuds aangekondigd, twee producten die de concurrentie moeten aangaan met de iPad Pro (2018) en AirPods van Apple. Het bedrijf uit Redmond heeft tijdens het Surfice-evenement verschillende producten onthuld, waaronder nieuwe laptops, tablets en zelfs een ‘opvouwbare’ Android-smartphone met twee schermen. Vooral de Microsoft Surface Pro X en Surface Buds lijken het te gaan opnemen tegen de iPad Pro en AirPods.

→ Lees verder over de concurrenten voor de iPad Pro en AirPods

De 8 Apple-producten die nog in 2019 verschijnen

Overzicht: De 8 Apple-producten die nog in 2019 verschijnenMet oktober voor de deur kan een volgend Apple-event dichterbij zijn dan je misschien denkt. Maar welke producten zullen nog voor de jaarwisseling verschijnen? We zetten acht Apple-producten voor je op een rij die nog in 2019 verschijnen. Zo komt er een Macbook Pro met een 16 inch-scherm, introduceert Apple een Apple Tag om je spullen mee te vinden, en komt het bedrijf met een tegenhanger van Netflix en Disney Plus: Apple TV Plus.

→ Lees verder over de 8 Apple-producten die nog in 2019 uitbrengt

[ad_2]