[ad_1]

De geruchten rondom de iPhone SE 2 zijn er al heel erg lang. In eerste instantie hadden we verwacht dat de nieuwe en goedkopere iPhone dit jaar zou worden aangekondigd en uitgebracht. Maar dat gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren. Volgens het laatste gerucht komt hij volgend jaar uit en gaat hij lijken op de iPhone 8.

De iPhone SE 2 wordt een soort iPhone 8

Het laatste gerucht over de iPhone SE 2 komt van de bekende Apple-analist Ming Chi-Kuo, die het vaak bij het rechte eind heeft. Hij heeft voorspeld dat het nieuwe budget model begin 2020 wordt uitgebracht en zou gaan draaien op iOS 13. Daarmee zou het een ideale upgrade zijn voor iedereen die nu nog gebruik maakt van een iPhone 6 of een ouder model. Deze iPhones maken namelijk niet langer mee gebruik van de nieuwste iOS en hebben zodoende geen toegang tot de laatste updates en verbeteringen.

De huidige iPhone SE Bron: OMT

Verder zou de iPhone SE 2 voorzien zijn van de A13 Bionic chip, 3GB aan RAM en voorzien zijn van een 4,7 inch LCD scherm. Daarmee zou hij lijken op de huidige iPhone 8, die ook zo’n scherm heeft. Of hij echter ook gebruik maakt van Face ID, dat is nog even de vraag. Ook weten we nog niet wat voor soort camera er in wordt gegooid. Qua prijs worden er bedragen genoemd die tussen de 400 en 500 dollar liggen. Daarmee is hij dus een stuk betaalbaarder dan de nieuwste generatie iPhones.

Tegelijkertijd is het ook zo dat de huidige iPhone 8 op dit moment al te koop is voor 539 euro. Wat dat betreft zou het beter zijn als Apple met het nieuwe apparaat echt onder de 400 euro duikt. Of misschien zelfs 349 euro voor een model met een opslag van 32 GB. Dat is meer dan genoeg voor de niet al te fanatieke gebruiker. Hopelijk krijgen we binnenkort meer te weten over de daadwerkelijke plannen van de iPhone SE 2.[ad_2]