[ad_1]

In deze video nemen we je mee op reis naar de beste iOS-games van begin 2019. Heb je deze parels gemist? Dan is het nu tijd om ze in te halen.

Top 5 beste iOS-games van begin 2019

Inmiddels schieten we er op los in Call of Duty: Mobile en staan er een hoop games op Apple Arcade, maar het is ook goed om terug te blikken. In de eerste helft van 2019 zijn er namelijk veel goede games uitgekomen. Daar heb je vast wat van gemist. Daarom zetten we in deze video de vijf beste iOS-games van begin 2019 nog even op een rijtje.

De kans is natuurlijk heel groot dat deze games in de komende maanden worden afgeprijsd, dus sla je slag. De games vind je in de App Store via deze links:

Meer games

Zoek je nog meer te spelen? Dan ben je bij iPhoned aan het goede adres, want wij plukken altijd de beste games uit de App Store. Check de vijf beste iOS-games van september bijvoorbeeld, met onder andere het vrolijke Mario Kart Tour. Daarnaast kun je via deze Call of Duty: Mobile-tips aan de slag met de waanzinnig leuke shooter.

Ook vind je op Apple Arcade nu een hele reeks nieuwe games. Lees onze Apple Arcade review voor meer informatie. Binnenkort laten we je weten welke Apple Arcade-games het beste zijn en je dus echt niet mag missen.

Wil je meer video’s zoals deze? Vergeet dan niet het YouTube-kanaal van iPhoned te bezoeken en je daar te abonneren!

[ad_2]