[ad_1]

Men geeft zelfs al 5G-garantie?

De iPhone 11 werd vooral met hoongelach ontvangen en is nog niet zo lang uit, maar de geruchtenstroom over de opvolger draait op volle toeren. Natuurlijk zijn geruchten altijd met een korrel zout te nemen, maar nu er inruilgaranties geboden worden lijkt het wel zeker dat de iPhone 12 een stuk revolutionairder wordt dan de, vooral met spot ontvangen, iPhone 11.

Allereerst is daar het vraagstuk rond de 5G-connectiviteit. De Engelse telcom-gigant O2 geeft onder de titel “5G Guarantee” een korting van GBP 100,- aan iedereen die nu een abonnement afsluit voor de iPhone 11, 11 Pro or 11 Pro Max met 90GB, 120GB of ongelimiteerd 4G data.

Daarnaast rekent Apple volgens geruchten af met de notch. Men test diverse sensoren voor gezichtsherkenning die kleiner zijn van formaat. Sommigen zelfs zo klein dat ze in de bovenste lijst passen. Hier berichtten wij eerder over, net als over de iPhone 4, die als uitgangspunt wordt genomen. Inmiddels blijkt dat men ook aan de antennes voor ontvangst van data werkt. Deze worden breder en zullen niet langer in plastic, maar in glas, keramiek of saffier uitgevoerd worden. Dit is naar verluid noodzakelijk voor de 5G-ontvangst.

De laatste verandering is dat men nu eindelijk echt afscheid lijkt te nemen van de ‘lightning connector’. Vanaf volgend jaar zouden alle toestellen een USB-C poort krijgen en vanaf 2023 zou men alleen nog maar draadloos oplaadbare modellen uit willen brengen.

Afbeelding: Twitter Ben Geskin
Gebaseerd op: The Inquirer[ad_2]