[ad_1]

Eén van de keuzes die je moet maken bij het kopen van een nieuwe iPhone is de kleur. Kies je weer voor het vertrouwde of kies je voor iets nieuws? De afgelopen jaren is Apple redelijk constant gebleven met het kleurenaanbod, maar bij de kleurrijke iPhone XR experimenteerde Apple er wat meer op los. Voor dit jaar geldt dit voor zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro. Alles wat je moet weten over de iPhone 2019 kleuren.

iPhone 2019 kleuren: deze tinten zijn er

Om te beginnen kijken we naar het meest kleurrijke model. De huidige iPhone XR is beschikbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Deze zijn wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood. Voor de iPhone 11 heeft Apple weer een kleurrijk aanbod klaar staan. De blauwe en oranje-koraal achtige kleuren zijn bij dit model verdwenen en maken plaats voor twee gloednieuwe varianten: lavendel-paars en groen. Dit betekent dat de selectie bij de iPhone 11 bestaat uit deze zes opties:

iPhone 11 kleuren vanaf de zijkant.

iPhone 2019 kleuren: de kleurrijkste iPhone

  • Wit
  • Zwart
  • Groen
  • Geel
  • Paars
  • Rood

De witte variant is bovendien van een iets andere tint dan de witte iPhone XR. Bij de iPhone XR was deze kleur meer spierwit en bij de iPhone 11 is dit een stuk zachter. Het lijkt daardoor meer op heel lichtgoud. Datzelfde geldt ook voor de gele variant. De twee nieuwe kleuren zijn echte pastelkleuren. Zowel de paarse als groene variant zijn heel licht.

iPhone 11 kleuren

Voor de duurdere Pro-modellen heeft Apple ook een nieuwe kleur geïntroduceerd. Middernachtgroen is de nieuwe signature color en is alleen beschikbaar op de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Apple noemt het middernachtgroen, maar je zou het ook legergroen of olijfgroen kunnen noemen. De groene kleur is verwerkt op zowel de achterkant, de camerabult als de roestvrij stalen glimmende zijkant.

De andere kleuren van de iPhone XS en iPhone XS Max, zijn behouden gebleven. Dat betekent dat je ook kan kiezen tussen spacegrijs, zilver en goud. De kleuren zijn identiek, al kan het er wel iets anders uit zien door de nieuwe matglazen achterkant.

iPhone 2019 kleuren: de Pro-modellen

  • Middernachtgroen
  • Spacegrijs
  • Zilver
  • Goud

iPhone 11 Pro kleuren

De kleuren van alle iPhones van 2019 vind je vooral aan de achterkant van het toestel. Deze bestaat net als voorgaande jaren uit glas. Bij de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn het matte kleuren, een beetje vergelijkbaar met de iPhone 7-serie. De kleuren zijn ook doorgetrokken in de camerabult van de 2019 iPhones. Er zit dus geen grote zwart vierkant blokje achterop je iPhone, want het loopt mooi over in de kleur van het toestel.

iPhone 11 Pro groen

Lees meer over de nieuwste toestellen in onze round-ups:

Hier kun je de iPhone 11 als los toestel kopen:

iPhone 11 bij provider aanschaffen (pre-order vanaf 13 september)

iPhone 11 bij webwinkels bestellen (pre-order vanaf 13 september)

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

[ad_2]