[ad_1]

De iPhone 11 Pro-serie werd op 20 september wereldwijd gelanceerd, maar de toestellen zijn sindsdien nog vrijwel niet uit voorraad leverbaar geweest. In de afgelopen weken heeft de situatie zich verbeterd en op dit moment zijn er enkele iPhone 11 Pro- en iPhone 11 Pro Max-modellen uit voorraad leverbaar.

iPhone 11 Pro (Max) voorraad

Op dit moment zijn de iPhone 11 Pro spacegrijs (64GB, 256GB) en de iPhone 11 Pro middernachtgroen (64GB, 512GB) bij Coolblue uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn er verschillende tweedekansjes in nieuwstaat voor minder beschikbaar. De voorraad is beperkt en we zien doorgaans dat voorradige exemplaren binnen enkele uren uitverkocht raken. Bij Bol.com kun je terecht voor de iPhone 11 Pro in spacegrijs (512GB) en de iPhone 11 Pro Max (256GB) in middernachtgroen.

Op voorraad:

Apple doet er momenteel alles aan om zoveel mogelijk iPhone 11 Pro-exemplaren te produceren en in de afgelopen weken zagen we de levertijd in de online Apple Store flink teruglopen. Kort nadat het bedrijf begon met het aannemen van pre-orders liep de levertijd op naar drie tot vier weken, echter is de iPhone 11 Pro-serie nu verzendklaar in ongeveer 10 tot 14 dagen. Bovendien ontvangen de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag geregeld toestellen voor de losse verkoop.

De iPhone 11 Pro heeft een 5,8-inch oledscherm en de Pro Max is uitgerust met een 6,5-inch scherm. Het kleinere scherm heeft een resolutie van 2436 x 1125 pixels (458 pixels per inch) en het grotere model heeft een resolutie van 2688 x 1242 pixels (458 pixels per inch), beide toestellen kunnen content in HDR weergeven. Gebruikers kunnen de twee telefoons beveiligen met de gezichtsherkenningstechnologie Face ID.

Onder de motorkap vinden we de Apple A13 Bionic-chip, die zich qua prestaties kan meten met de recente Intel Core i5-processoren van de nieuwste MacBooks. Verder beschikt de iPhone 11 Pro over drie 12-megapixelcamera’s aan de achterzijde en een 12-megapixelfrontcam. Vanwege de glazen achterkant kan het toestel ook draadloos worden opgeladen met iedere oplader die de Qi-standaard volgt.

[ad_2]