[ad_1]

Arnold Schwarzenegger zal blij zijn.

Hoewel het slechts concept art is suggereren renders van Path of Design een zeer interessante ontwikkeling voor de iPhone 12 Pro. Het volgende toestel van Apple zal ongetwijfeld ergens volgend jaar uitkomen en fans en sceptici hopen ongetwijfeld op nóg meer innovatie en spektakel. Dat lijkt op design-gebied wel goed te komen.

iPhone gaat zoals eerdere geruchten suggereren terug naar een ouder design maar dan met een moderne ‘schwung’. In 2020 zou Apple namelijk pas afscheid nemen van de notch en in de renders wordt die hypothese ondersteund.

Nog opvallender is de camera-set-up aan de achterkant. Als je de dolle pret na de iPhone 11-lancering een beetje hebt gevolgd, zul je de onderstaande Arnie-meme wel voorbij hebben zien komen. De acteur hanteerde in de film Commando (1985) een zogenoemde M202A1 FLASH, een soort bazooka met ontvlambare munitie. De iPhone 11-case met dat iconische shot centraal was misschien wel grappig, maar ook een jaartje te vroeg.

Vanaf 1:28 trekt hij een iPhone 12 Pro tevoorschijn:

Wanneer de iPhone 12 Pro namelijk inderdaad een quad-camera krijgt, pas dan zijn de vier gaten van de bazooka op de juiste plaats. Goed nieuwst voor fans van Arnold, maar beter nieuws voor iPhone-fans. De Pro-variant krijgt dan potentieel nog meer camera-features en betere foto’s. Hoe Apple selfies mogelijk gaat maken is nog niet bekend. Oh, en volgens de video zal omgekeerd opladen ook mogelijk zijn.

Foto @PathofDesign/RisingGalaxy

Lees ook: Prototype iPhone 12 geeft meer details ontwerp prijs[ad_2]