[ad_1]

Eindelijk heeft de camera van de iPhone er een: een nachtmodus! Oudere toestellen dan de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro hebben echter nog altijd de grootste moeite om in het pikkedonker een mooi plaatje te schieten. Daar kun je nu iets aan doen, want er is een nieuwe nachtmodus app voor de iPhone: NeuralCam Night Photo.

NeuralCam Night Photo

NeuralCam Night Photo is een app die je iPhone veel beter laat fotograferen bij weinig licht. De app schiet meerdere foto’s achter elkaar en combineert ze – met behulp van machine learning en beeldverwerkingsalgoritmen – tot een veel helderder en scherper beeld.

Het enige wat je zelf hoeft te doen is de app openen, op de opnameknop drukken en je iPhone een paar seconden stilhouden. Daarna doet NeuralCam de rest van het werk. Het resultaat is vaak indrukwekkend. Zelfs als er bijna geen licht is, slaagt de app er verbazingwekkend goed in om een relatief scherpe en kleurrijke foto te maken. Dingen die je met je eigen ogen niet hebt waargenomen, ziet de app wél.

iPhone nachtmodus app

NeuralCam komt het beste tot zijn recht bij prachtige uitzichten, zoals een avondfoto van een skyline. Ook kun je fatsoenlijke avondselfies schieten zonder verblind te worden door de flitser. Met scènes waar veel beweging in zit, heeft de app vanzelf-sprekend meer moeite.

Omdat de app gebruikmaakt van software, werkt hij ook op relatief oude toestellen. De app ondersteunt de iPhone 6 (Plus), iPhone 6s (Plus), iPhone SE, iPhone 7 (Plus), iPhone 8 (Plus), iPhone X, iPhone XR en iPhone XS Max. Jammer is dat de nachtmodus app NeuralCam niet gratis is; het kost eenmalig € 3,49. Maar voor een enorme camera-upgrade is dat een schijntje, toch?

Dit artikel verscheen in iCreate:

Het grote iPad & iPhone boek 2020

Het grote iPad & iPhone boek 2020

Editie iOS 13 & iPadOS

[ad_2]