[ad_1]

Het is zover! De iPhone 11, iPhone 11 Pro, Pro Max en Apple Watch Series 5 zijn vanaf nu in Nederland verkrijgbaar! Lees hier alles over de start van de verkoop van Apples nieuwste apparaten.

iPhone 11 in Nederland ligt nu in de winkels

Gelukkig zit Nederland al een aantal jaar in de eerste groep landen bij Apple, want dat betekent dat de onlangs onthulde 2019 iPhones vanaf nu verkrijgbaar zijn. Ook de Apple Watch Series 5 is nu beschikbaar.

Misschien sta je wel in de rij bij een Apple Store, of zit je voor de je brievenbus te wachten tot de pakketbezorger jouw exemplaar komt afleveren. De hele iPhoned-redactie wenst iedereen heel veel plezier met zijn of haar nieuwe toestel!

iPhone 11 Pro

Heb je nou niet meegedaan aan de pre-order en wil je toch zo snel mogelijk een iPhone 11, 11 Pro of Pro Max in huis halen? Dan kun je terecht in onze prijsvergelijker. Daar maken we het je makkelijk om de beste prijs te vinden van het toestel dat het beste aansluit bij jouw behoeftes.

Zoals ieder jaar zal er vandaag ook een beperkte voorraad aan iPhone 11-toestellen beschikbaar zijn in de Apple Stores in Nederland. Deze staan in Haarlem, Amsterdam en Den Haag en zijn ook de plekken waar je jouw reservering kunt ophalen.

Zoals ieder jaar zal het vandaag weer druk zijn in de winkels van Apple met mensen die de nieuwe toestellen gaan bekijken. Wie weet kom je ons daar tegen, want ook wij hebben weer een exemplaar bemachtigd om jou van een eerste indruk te voorzien. Houd iPhoned dus in de gaten en lees in de tussentijd ons oordeel over iOS 13, de software die standaard op de nieuwe iPhones draait. Lees er alles over in onze iOS 13 review.

Apple Watch Series 5 nu ook verkrijgbaar

Ook de nieuwe Apple Watch ligt vanaf nu in de winkels. De Apple Watch Series introduceert als grootste vernieuwing een always on-display, zodat je niet meer je pols hoeft te kantelen om te zien hoe laat het is. Daarnaast draait de nieuwe Watch standaard op watchOS 6, de software-update die sinds gisteravond ook voor oudere modellen beschikbaar is.

iPhone 11 en 11 Pro (Max) bestellen

Wil je de nieuwe iPhones bestellen, dan hoef je daar niet eens de deur voor uit. In onze prijsvergelijker vind je op ieder moment van de dag de beste prijzen van alle grote aanbieders in Nederland.

[ad_2]