[ad_1]

Ook deze week gebeurde er veel op het gebied van Apple. Niet alles kunnen volgen? Geen probleem. Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van de afgelopen dagen op een rijtje.

iPhone 11 en 11 Pro (Max) nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Het is zover: vanaf nu kun je de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 reserveren in Nederland. In dit artikel zetten we de beste prijzen voor je op een rij. Iets later dan we van Apple gewend zijn ging de pre-order van de 2019 iPhones stipt om 14:00 uur van start. In tegenstelling tot vorig jaar hoeven we niet langer te wachten om de opvolger van de iPhone XR te bestellen: alle drie de toestellen zijn vanaf nu beschikbaar om te reserveren. Plaats zo snel mogelijk een pre-order om volgende week vrijdag op 20 september het toestel al geleverd te krijgen.

Lees verder over de iPhone 11 pre-order

Disney Plus nu beschikbaar in Nederland: gratis proberen tot 12 november

Disney Plus downloaden Nederland Streamingdienst Disney Plus is vanaf vandaag officieel in Nederland beschikbaar. Installeer de app en krijg gratis toegang tot het volledige aanbod tot 12 november. Als eerste land ter wereld krijgt Nederland exclusief al toegang tot Disney Plus. Dat is opvallend, want dat maakt van Nederland het eerste land ter wereld waar de dienst beschikbaar komt. Vanochtend werd de Netflix-concurrent van Disney gelanceerd en kun je een account aanmaken. Om te kijken of het iets voor jou is, geeft Disney je een gratis proefperiode tot en met 12 november.

Lees verder over Disney Plus in Nederland

Samenvatting iPhone 11-event: de 6 grootste aankondigingen

Van de iPhone 11 Pro tot de Apple Watch Series 5, en van iOS 13 tot Apple TV Plus: het was één van de drukste Apple-evenementen in jaren. In nauwelijks twee uur tijd passeerden tal van aankondigingen de revue. Wij hebben de belangrijkste iPhone 2019-evenement aankondigingen voor je verzameld. De tweede week van september brengt traditiegetrouw de grootste Apple-aankondigingen van het jaar met zich mee, en ook dit jaar was het weer rijk. Tijdens een presentatie van twee uur toonde Apple niet alleen nieuwe hardware, maar gaf het ook eindelijk details over de release van zijn nieuwe diensten prijs.

Lees verder over het iPhone 11-event

Uitgesteld: Deze 9 iOS 13-functies komen pas met iOS 13.1

iOS 13.1 bèta Apple brengt iOS 13 uit op 19 september, maar de update is minder uitgebreid dan de bedoeling was. Meerdere functies zijn uitgesteld naar iOS 13.1. Een overzicht. Tijdens het iPhone 11 Pro evenement onthulde het bedrijf traditiegetrouw ook de releasedatum van iOS 13. De grote jaarlijkse update komt op 19 september beschikbaar voor alle ondersteunende apparaten. Toch gaat het dit jaar iets anders dan andere jaren. Meerdere functies die oorspronkelijk gepland waren voor deze update, verschijnen pas een update later, als iOS 13.1 verschijnt. Gelukkig hoeven we daar niet heel lang op te wachten: deze verschijnt op 30 september voor alle apparaten die iOS 13 ondersteunen. Op deze functies moeten we iets langer wachten.

Lees verder over iOS 13.1

Apple maakt iPhone XR, 8 en 8 Plus goedkoper: dit zijn de nieuwe prijzen

Apple kwartaalcijfers Q3 2019 Net als voorgaande jaren introduceert Apple in september niet alleen nieuwe iPhones, maar maakt het bedrijf ook een aantal toestellen betaalbaarder. Dit jaar zijn de iPhone XR, iPhone 8 en iPhone 8 Plus goedkoper gemaakt, terwijl een aantal modellen definitief uit het assortiment verdwijnen. In dit artikel lees je wat de nieuwe prijzen zijn. Tijdens het Apple-event van dinsdagavond ging alle aandacht natuurlijk uit naar de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, drie toestellen met allerlei toffe vernieuwingen. De telefoons zijn binnenkort in Nederland verkrijgbaar, maar wat je misschien niet weet, is dat er nog veel meer in de Apple Store is veranderd. Een aantal iPhones is namelijk goedkoper geworden en daardoor nog aantrekkelijker. Hierbij gaat het om de iPhone XR, iPhone 8 en 8 Plus.

Lees verder over de prijsdaling van de iPhone XR, 8 en 8 Plus

[ad_2]