[ad_1]

De volgende iPhone heeft mogelijk geen notch meer. Apple zou een prototype voor het toestel klaar hebben zonder de bekende inkeping in het scherm. Dat stelt lekker Ben Geskin.

De notch is al jaren onderdeel van het design van de iPhone. In deze inkeping zit niet alleen de selfiecamera verwerkt, maar ook de sensoren voor gezichtsontgrendeling Face ID. Met het nieuwe design zou Apple deze technologie volledig in de dunne schermrand verwerken. 

Dit prototype gaat om een iPhone met een 6,7 inch-scherm. Dat zou dan om het grootste en duurste model van de nieuwe generatie iPhones gaan. Het is dan de vraag of de goedkopere iPhone 12 ook de notch verliest. 

iPhone 4

Een eerder gerucht stelde dat Apple terug gaat naar een ouder design voor de iPhone. Het bedrijf zou inspiratie halen bij de iPhone 4 uit 2010. In plaats van afgeronde hoeken, krijgt het toestel dan een metalen frame. 

Andere geruchten stellen dat de iPhone 12 een vingerafdrukscanner onder het scherm krijgt voor Touch ID, de toestellen 5G zullen ondersteunen en dat elke versie een oled-scherm krijgt.[ad_2]