[ad_1]

In Nederland is Samsung begonnen met het verspreiden van een update voor de Galaxy J5 (2017). De smartphone van twee jaar geleden krijgt de update naar Android Pie.

Android Pie voor J5

Samsung heeft goed nieuws voor de Samsung Galaxy J5 (2017) bezitters. Verschillende gebruikers melden aan ons dat hun toestel de update naar Android 9 Pie heeft ontvangen. Tot nu toe draaide de telefoon op Android Oreo. Het is opvallend dat de update nu pas Nederland heeft bereikt. In augustus begon de fabrikant al met het updaten van de Galaxy J5 (2017).

Samsung Galaxy J5 (2017)

Het is een flinke update met een grootte van bijna 1070MB. Samen met de update wordt direct de nieuwste security-patch meegeleverd; beveiligingsupdate oktober 2019. De update brengt niet alleen het nieuwe Android 9 Pie, maar ook de nieuwe One UI interface. Deze brengt op haar beurt weer vernieuwingen in de interface, denk aan de icoontjes en nieuwe opties. Ook is er de speciale Nachtstand, een modus waarbij het scherm wat meer oranje wordt, en dus prettiger is om naar te kijken in donkere omgevingen. Tot slot is er een prullenbak-functie in de galerij-app. Verwijderde foto’s kun je hier terugvinden en eventueel terughalen.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de Samsung Galaxy J5 (2017). Je ontvangt een melding op je toestel als je de update kunt binnenhalen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

[ad_2]