[ad_1]

Heb jij een Galaxy S10, Galaxy S10e of S10 Plus, én ben je Lion King of Buzz Lightyear fan? Check dan de officiële Smart Covers die slechts beperkt verkrijgbaar zullen zijn. Bovendien: ook voor de Galaxy A40, Galaxy A50 en Galaxy A70 zijn deze covers beschikbaar.

samsung galaxy s10 lion king hoesjes disney buzz lightyear

Galaxy S10 Lion King en Buzz Lightyear hoesjes

Dat Samsung en Disney een uitgebreid samenwerkingsverband hebben is bekend. Niet alleen zagen we speciale AR Emoji van Disney voor de Galaxy S9, maar ook leverde Pixar recent nog speciale wallpapers voor de Galaxy S10. En nu zien we twee hoesjes: eentje met een Lion King design, de andere met Buzz Lightyear. Het gaat hier om zogenaamde Smart Covers. Als je het toestel in de hoes plaatst, past ook het thema van de interface zich aan, met unieke wallpapers en icoontjes.

De hoesjes kosten €39,99 per stuk, en zijn verkrijgbaar voor alle S10-modellen, dus voor de S10e, S10 en S10 Plus. De prijs is hetzelfde voor alle modellen. De voorraden zijn beperkt, dus aarzel niet al te lang. Je vindt ze momenteel bij deze winkels:

Ook voor de Galaxy A40, A50 en A70

Naast de covers voor de Galaxy S10-serie, zijn dezelfde hoesjes ook beschikbaar voor een aantal toestellen in de A-serie van dit jaar. Om precies te zijn is dit voor de Galaxy A40, A50 en A70. Voor deze telefoons zijn de cover om een of andere reden iets goedkoper: €34,99. Je vindt deze Smart Covers nu ook bij:

Alle covers zijn nu direct leverbaar, zolang de voorraad strekt. Het is misschien wat vroeg voor de feestdagen, maar je zou er alvast aan kunnen denken 😉 .

(via)[ad_2]