[ad_1]

Gaat Samsung weer een PR-probleem voor zichzelf creëren?

De watchers van Sammobile zagen de nieuwe Samsung Galaxy A51 voorbij komen via Geekbench. Natuurlijk een mooie gelegenheid om te delen wat we nu al weten. Een van de meest opvallende geruchten is dat de midranger, opvolger van de Samsung Galaxy A50, wellicht wordt uitgebracht vóór de Samsung Galaxy Note 11. Daarmee wordt deze midranger het eerste type dat Android 10 af fabriek geïnstalleerd krijgt. Die eer is normaal voorbehouden aan de vlaggenschepen. De Samsung Galaxy Note 10 was echter al op de markt vóór Android 10 en heeft dus Android 9 Pie geïnstalleerd. Zou zo’n vergane primeur niet voor wat slechte publiciteit kunnen zorgen?

Qua overige specificaties leidt men van Geekbench af dat de processor wat teleur zal stellen. Dit zou namelijk de Exynos 9611 zijn en niet de Exynos 9630 waar Samsung aan werkt. Het geheugen zal met 4 GB RAM werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit óf 6 GB RAM met 128 GB opslag óf 8 GB RAM met 256 GB opslagcapaciteit ook niet te opvallend zijn. De te verwachten tripple camera met een 64 MP hoofdcamera en 35 MP selfie-camera zijn dan weer een stuk opvallender.

Al met al zouden Android 10 en de bijbehorende software wel eens dé trekpleister van dit toestel kunnen worden. In ieder geval zwerven de eerste renders alweer over internet.

[ad_2]