[ad_1]

De succesvolle Samsung Galaxy A50 krijgt een opvolger. Het nieuwe model draait op Android 10 en krijgt drie camera’s achterop. Qua design gaat er weinig veranderen.

Eerste Samsung Galaxy A51-specificaties bekend

Dat claimt de doorgaans betrouwbare telecominsider Ishan Agarwal. De Galaxy A51 lijkt behoorlijk op zijn voorganger, met wat verbeteringen hier en daar. Volgens de bron krijgt de Galaxy A51 een 6,5 inch-amoled-scherm met smalle randen. Alleen aan de bovenkant is een inkeping aanwezig voor de selfiecamera. Op de achterkant zou een drievoudige camera zijn geplaatst.

samsung galaxy a51 specificaties

De 48 megapixel-camera wordt volgens Agarwal bijgestaan door een dieptesensor en telelens. De selfiecamera krijgt volgens de Indische insider een 32 megapixel-resolutie en de behuizing biedt plaats aan een usb-c-aansluiting. Extra fijn is dat ook een hoofdtelefooningang en micro-sd-kaartslot aanwezig zijn. De 4000 mAh-accu zorgt ervoor dat je het toestel makkelijk een dag kunt gebruiken zonder tussentijds bij te laden.

Het is nog onduidelijk met welke andere specificaties de Galaxy A51 wordt uitgerust, maar je kunt zo in ieder geval de opslagcapaciteit uitbreiden. Agarwal claimt dat de Samsung-middenklasser uit de doos draait op OneUI 2.0. Deze interface is gebaseerd op Android 10. Indien dit klopt kun je dus aan de slag met een systeembrede donkere modus, uitgebreidere privacy-instellingen en een veel sneller deelmenu. Agarwal is nog niet op de hoogte van het prijskaartje.

Samsung Galaxy A-lijn wordt belangrijker

De Samsung Galaxy A-lijn is populair. Uit de onlangs gepubliceerde kwartaalcijfers van Samsung kan worden opgemaakt dat het bedrijf steeds meer geld verdient met betaalbare telefoons. Om verwarring te voorkomen, besloot men te stoppen met de J-serie, die bestond uit de meest goedkope toestellen. In plaats hiervan wordt de Galaxy A-lijn breder bezet met meer telefoons. Ook de Galaxy Note 10 (en 10 Plus) vliegt overigens over de toonbank.

Blijf op de hoogte van de Samsung Galaxy A51 door je in te schrijven voor de Android Planet-nieuwsbrief. Download ook onze gratis app!

Lees het laatste nieuws over Samsung

[ad_2]