[ad_1]

Samsung en Honor hebben voor een aantal van hun toestellen een update beschikbaar gesteld. Het gaat om de Honor View 20 en de Samsung Galaxy A70.

Honor View 20 en Galaxy A70 update

Gebruikers van de Honor View 20 en de Samsung Galaxy A70 kunnen vanaf nu een update downloaden voor hun toestel. De fabrikanten zien de twee smartphones niet van de allernieuwste security-patch, maar de beveiligingsupdate van september 2019.

Honor View 20 september

Marianne laat weten dat haar Honor View 20 de update heeft ontvangen. Deze heeft een grootte van 148MB en brengt zover geen andere veranderingen. Wel ligt het voor de hand dat er ook wat bugs zijn opgelost en wat optimalisaties zijn doorgevoerd.

Galaxy A70 september

Voor de Samsung Galaxy A70 staat ook een update klaar, dit laat Mario aan ons weten. Deze update brengt naast de nieuwe security-patch nog een aantal verbeteringen. De changelog meldt dat de Type-C headset wordt ondersteund via de USB. Ook is de fotokwaliteit en de stabiliteit van de camera verbeterd. Voor de twee smartphones wordt de update vanaf nu uitgerold. Je krijgt een melding wanneer deze beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 334,00 euro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 398,95 euro

[ad_2]