[ad_1]

Twee dagen na de ‘Slowfie’-update arriveert nu de beveiligingspatch van november op de Samsung Galaxy S10 modellen. Ook in Nederland, dus je hebt het er maar druk mee.

samsung galaxy s10 update november 2019

Galaxy S10 update november 2019

Samsung’s update-afdeling blijkt een drukke week gepland te hebben. Niet alleen moesten er nieuwe features uitgerold worden naar de Galaxy S10-serie, maar ook de november patch moet met enige spoed de wereld in. Gisteren kreeg de Galaxy Note 10 de november update al, en nu volgt dan ook de Galaxy S10.

En zo rolt in de Lage Landen een bijna 130MB grote download met firmwareversie G97xFXXS3ASJG uit naar de Galaxy S10, S10 Plus en S10e. In tegenstelling tot de update van eergisteren (!) bevat die van vandaag alleen een nieuwere security patch – die van november dus. Gek genoeg heeft Samsung de details van deze patch nog niet vrijgegeven. Dat doet het bedrijf altijd aan het begin van de nieuwe maand, maar eerlijk is eerlijk: zelden direct op de eerste daarvan.

Overigens bevat de update van vandaag dus echt alleen de nieuwe patch. Als je na de grote camera-update van september en de ‘Slowfie-update‘ van deze week nog steeds hongerig bent naar nieuwe features moet je toch echt wachten op de grote Android 10 upgrade later dit jaar.

Beschikbaarheid

Op dit moment rolt de november patch uit voor alle unbranded S10-modellen in Nederland én België. Voor de Nederlandse S10 Plus is hij momenteel alleen via Smart Switch beschikbaar, maar ook daarvoor kan hij letterlijk ieder moment OTA – Over The Air, direct op het toestel – beschikbaar komen. Alleen met branded toestellen die direct bij Vodafone of T-Mobile gekocht zijn moet je nog iets meer geduld hebben.

Verder ken je inmiddels vermoedelijk the drill: de melding dat er een update gereed staat verschijnt vanzelf tussen je notificaties. Of je checkt direct via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij de november update al binnen op jouw Galaxy S10? Vallen er, naast de patch, nog meer dingen op?

(Dank aan iedereen die het meldde!)[ad_2]