[ad_1]

Samsung kondigt vandaag een opvolger aan van de Galaxy A20; een model dat hier uitsluitend als de A20e op de markt kwam. De Galaxy A20s krijgt ditmaal een drievoudige camera achterop met binnenin een flink grotere batterij.

Het tempo waarin Samsung vernieuwde Galaxy A-modellen uitbrengt is indrukwekkend te noemen. Immers, het is nog maar een half jaar geleden dat Samsung haar Galaxy A-strategie vernieuwde. Hiermee werd de Galaxy A-serie eentje bestaande uit premium modellen met moderne beeldschermen, meerdere camera’s, dikke batterijen en bestaande uit hoogwaardige materialen. De vernieuwde A-serie bestaat inmiddels uit tenminste 13 modellen.

Samsung Galaxy A20e product specifications

En daar mogen we sinds vandaag nog een model aan toevoegen; deze Galaxy A20s. Een update van de A20e die op moment van aankondigen slechts 6 maanden oud is. Achterop de A20s vinden we naast de 13 megapixel hoofdcamera een 8 megapixel camera met groothoeklens én een 5 megapixel dieptecamera. Die laatste is nieuw en zorgt voor verbeterde portretmodus met onscherpe achtergrond. De 8 megapixel selfiecamera met f/2.0 lens is gelijkgebleven.

Dikkere accu

Dat geldt niet voor de batterijcapaciteit. Die is flink toegenomen. Binnenin de Samsung Galaxy A20s zit nu een 4000 mAh dikke batterij, dat is 1000 mAh dan z’n voorganger. Deze moet voldoende vermogen leveren om het 6,5 inch grote Infinity-V scherm van beeld te voorzien. Daarmee krijgt de A20s ook nog eens een aanzienlijk groter scherm dan het 5,8 inch display in de A20e.

Samsung Galaxy A20s in de winkel

We hebben nog geen informatie over wanneer de Galaxy A20s in de winkel ligt en hoeveel hij moet kosten. Wel weten we welke kleur-uitvoeringen er komen; Black, Blue, Green en Red. Deze kennen een weerspiegelend effect zodat ze nog meer opvallen.

[ad_2]