[ad_1]

Samsung heeft een nieuwe telefoon met budgetspecificaties voorgesteld. De A20s komt met een groot 6,5 inch scherm en krijgt een opstelling van drie camera’s op de achterkant.

Update 24/09 om 14:48 uur: Samsung bevestigt aan onze redactie dat het geen plannen heeft om de Samsung Galaxy A20s naar Nederland te brengen

Samsung Galaxy A20s

De A20s van Samsung is een nieuw toestel dat Samsung recent op zijn nieuwsblog heeft aangekondigd samen met onderstaande infografiek, waarop de belangrijkste specificaties van het budgettoestel te vinden zijn. De A20s heeft een 6,5 inch scherm gekregen met een HD-resolutie. Vermoedelijk gaat het om een LCD-paneel, maar Samsung bevestigt die informatie niet. 

Specificaties

Als we kijken naar de andere specificaties dan vinden we een 1,8 GHz-processor, vermoedelijk gaat het om de Snapdragon 625. Die chipset is opmerkelijk genoeg minder krachtig dan de Exynos 7884 die de  A20e kreeg, zijn voorganger. Het toestel wordt vergezeld door 3 GB RAM en 32 GB opslag of 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslag. Interessant is wel de grotere 4000 mAh accu, die groter is dan bij zijn voorganger. Op de achterkant vinden we opnieuw een vingerafdrukscanner.

Specifiaties Samsung Galaxy A20s

Samsung koos dit keer ook voor drie camera’s op de achterkant: een 13 MP-hoofdcamera, een 8 MP-groothoeklens en een 5 MP-dieptecamera. De sensor van de hoofdcamera is dezelfde gebleven, maar heeft een groter f/1.8 diafragma, waarmee hij meer licht moet doorlaten. Ook de toevoeging van de groothoeklens zal een meerwaarde zijn voor dit budgettoestel.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A20s zal niet beschikbaar zijn in Nederland, dat bevestigt het bedrijf aan onze redactie.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]