[ad_1]

Wij kunnen ons voorstellen dat je de titel nogmaals moet nalezen. Wij moesten dit ook doen. Toch lijkt het vrij duidelijk te zijn dat de aankomende Galaxy A51 met een L-vormige cameraopstelling komt. Dit wordt mede gebaseerd op gelekte foto’s van het frame. Dit frame wordt volgens de bron gebruikt voor de productie van de smartphone.

Belangrijke serie

De huidige Galaxy A-serie is voor Samsung een erg belangrijke serie. Dit jaar weet de fabrikant een recordaantal smartphones te verkopen binnen deze serie. Het verder verfijnen en uitbreiden van de serie is dan ook een zeer logische stap. Het is duidelijk dat de opvolgers van de huidige modellen volgend jaar hun opwachting zullen maken. De veelbesproken Galaxy A51 is een van deze modellen. Langzaam druppelt er dan ook steeds meer informatie binnen over de smartphones. Ditmaal is er meer informatie bekend over de Galaxy A51 welke ook weer zeer goed wordt uitgerust.

L-vormige camerasetup

Het meest opmerkelijke is toch wel de setup bij de nieuwe Galaxy A51. Zoals je op de foto kunt zien wordt het gerucht bevestigd door het frame wat wordt getoond. De complete cameramodule van deze smartphone is in een L-vorm geplaatst. Gedetailleerde informatie over de camera’s zelf ontbreekt helaas nog. Volgens geruchten kan de Galaxy A51 echter rekenen op een 48 megapixels hoofdcamera. Deze wordt nog eens bijgestaan door een 12 megapixels ultrabreedhoeklens, 12 megapixels telefotolens en een 5 megapixels dieptesensor. Hoe de camera’s onderling geplaatst zijn zal pas bij lancering duidelijk worden.

Specificaties Galaxy A51

Net als bij de camera’s is er nog weinig bekend hoe de Galaxy A51 uitgerust zal worden. Vooralsnog moeten wij het ook nog met geruchten stellen. Gelukkig heeft de smartphone recentelijk wel een databank gepasseerd. Hierdoor wordt er wel steeds meer informatie bevestigd. Als wij naar het getoonde framewerk kijken krijgt de Galaxy A51 in ieder geval de beschikking over een 3.5 mm jackplug. Uiteraard mogen de dual SIM slot en de USB Type-C connector niet ontbreken. Ook deze zie je duidelijk op de foto terugkomen.

De Galaxy A51, beter bekend als modelnummer SM-A515F, zal worden geleverd met de Exynos 9611 chipset met 4 GB werkgeheugen. Standaard zal alles werken op Android 10. Hij zal daarnaast voorzien worden van een 6.5 inch touchscreen met een waterdruppel notch waarin een 32 megapixels selfiecamera is verwerkt.

Lancering

Wanneer de Galaxy A51 werkelijk wordt gelanceerd is nog niet bekend. Inmiddels is het wel bekend dat Samsung de productie voor de smartphone heeft opgestart. De verwachting is dat de nieuwe telg begin 2020 beschikbaar zal komen. Hij zal dan in een variant komen met 64 GB opslag of 128 GB opslag. Ongeacht de keuze van de opslag zal het werkgeheugen niet wijzigen.

[ad_2]