[ad_1]

De Samsung Galaxy A51 krijgt een camera-opstelling in de vorm van een ‘L’ en in totaal vier lenzen. Dit keer mogen we volgens de geruchten ook een telecamera verwachten.

Samsung Galaxy A51

De Samsung Galaxy A50 was dit jaar de best verkochte smartphone op onze markt, dat blijkt uit cijfers. Samsung is dan ook bezig met een opvolger voor het apparaat die vermoedelijk ‘Galaxy A51’ zal heten. De geruchtensite 91Mobiles schreef eerder dat de productie van de A51 alvast van start is gegaan, en nu raken ook de eerste details over het toestel bekend.

We krijgen beelden te zien van onderdelen van de telefoon, en die wijzen erop dat Samsung een camera-opstelling in een L-vorm zal plaatsen, goed voor een totaal van vier lenzen. De telefoon pakt uit met een 32 MP hoofdcamera een 12 MP groothoekcamera, en ook de 5 MP dieptecamera is opnieuw van de partij, Nieuw is dat het bedrijf van CEO DJ Koh dit keer een 12 MP telecamera als vierde lens toevoegt die goed is voor 2x optische zoom.

Gelekte specificaties

Op basis van de gelekte beelden zien we ook alvast enkele andere details over het toestel. De telefoon krijgt namelijk de Exynos 9611-processor onder de behuizing dsamen met  4 GB aan werkgeheugen in combinatie met 64 GB of 128 GB aan opslag. Verder leren we dat de telefoon opnieuw een waterdruppelinkeping in zijn beeldscherm krijgt, en we krijgen ook foto’s te zien die het gebruik van een usb-c-poort en 3,5 mm audio-aansluiting bevestigen, zoals we gewend zijn met de A50. Samsung zal ook opnieuw microSD-ondersteunen.

Samsung Galaxy A50

De Galaxy A50

Lancering Samsung Galaxy A51

We verwachten dat Samsung de Galaxy A51 in het eerste kwartaal van 2020 zal voorstellen. Vorig jaar onthulde Samsung zijn A50 samen met de A30 in februari tijdens de MWC-techbeurs in Barcelona. Volgens de geruchten zal de telefoon beschikbaar zijn in de kleurvarianten: zilver, zwart en blauw.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]