[ad_1]

Samsung koos er eerder voor om de verbeterde Galaxy Fold in beperkte landen aan te bieden. Toch is er nu nieuws voor de Nederlandse markt. Het bedrijf zou de Galaxy Fold ook in Nederland willen verkopen.

Galaxy Fold toch naar Nederland

Het lijkt erop dat Samsung de Galaxy Fold toch uit zal brengen in ons land. De collega’s van Sammobile berichten hierover. Oorspronkelijk zou de Samsung Galaxy Fold ook uitgebracht worden in ons land, maar toen kwamen de problemen met de degelijkheid aan het licht. Hierop bracht Samsung een verbeterde versie uit van de Galaxy Fold. Dit had tot gevolg dat de release van het toestel flink werd uitgesteld en dat de vouwbare telefoon alleen nog in een paar landen uitgebracht werd.

Samsung Galaxy Fold notificaties

Samsung zou de Samsung Galaxy Fold specifiek in Nederland uit willen brengen. Daarbij is de fabrikant ook van plan om in Scandinavische landen de vouwbare smartphone te gaan verkopen. Verder is de verwachting dat Samsung volgend jaar een nieuwe Galaxy Fold aan gaat kondigen, maar dan met een lager prijskaartje. Wanneer Samsung deze Galaxy Fold uitbrengt in Nederland, dat is niet bekend. Het lijkt logisch dat dit voor de feestdagen zal gebeuren. Echter is het toestel met een prijskaartje van 2020 euro, wel een enorm duur cadeau voor onder de boom. Of de eerder gecommuniceerde prijs ook voor het nieuwe model geldt, is nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

[ad_2]