[ad_1]

Tijdens de Samsung Developer Conference 2019 In San Jose, Californië, heeft Samsung de Samsung Galaxy Home Mini op een display staan. En dat is opmerkelijk, aangezien de slimme speaker formeel niet aangekondigd is en er ondertussen ook niet wordt gemeld over de grotere Galaxy Home.

In augustus van dit jaar lanceerde Samsung opeens een bètaprogramma voor de Samsung Galaxy Home Mini, een kleine versie van de Galaxy Home. Beide zijn slimme speakers met stemassistent Bixby aan boord. Consumenten in Zuid-Korea hebben zich kunnen aanmelden voor het programma, zodat ze de compacte speaker thuis kunnen testen voordat die officieel gelanceerd wordt.

Samsung Galaxy Home Mini te zien

Ondanks het feit dat het programma niet voor andere landen aangekondigd is, heeft Samsung nu wel de Samsung Galaxy Home Mini meegenomen naar de Samsung Developer Conference (SDC) in San Jose, Californië. Waarom de Zuid-Koreaanse fabrikant hiervoor gekozen heeft, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk wijst dit erop dat de slimme speaker binnenkort in delen van de wereld beschikbaar zal zijn.

De kleine versie van de Samsung Galaxy Home (Bron: Sammobile)

Echter, ondertussen heeft Samsung niets gemeld over de Samsung Galaxy Home Mini tijdens SDC 2019. Er is dus geen nieuws over het apparaat, waardoor het vooralsnog onduidelijk is wanneer het apparaat daadwerkelijk te koop is. Ook is er nog niets bekend over de prijs van de slimme speaker.

En de Galaxy Home dan?

Het is minstens opmerkelijk te noemen hoe Samsung met de Samsung Galaxy Home Mini omgaat. Nog merkwaardiger is de manier waarop de eerste Samsung Galaxy Home behandeld wordt. Die slimme speaker werd samen met de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd en heeft al meerdere deadlines gemist, die Samsung zichzelf opgelegd heeft.

In augustus hebben we tevens de laatste update over de Galaxy Home ontvangen. Samsung zou achter de schermen nog altijd werken aan een fijne ervaring, maar sindsdien heeft niemand er meer iets over gehoord.

Sammobile

Reageer op artikel:

Samsung Galaxy Home Mini te bewonderen tijdens SDC 2019

[ad_2]