[ad_1]

Samsung gaat op 18 september een nieuwe telefoon uit de Galaxy M-reeks aankondigen: de Galaxy M30s. Het toestel krijg een enorme accu met 6000 mAh en drie camera’s op de achterkant.

Samsung Galaxy M30s

In een nieuwe, officiële teaser-afbeelding die Samsung in India heeft verspreid op sociale media, verwijst Samsung naar de M30s. Dat is een aankomende telefoon die het merk zelf ‘monsterlijk’ noemt omwille van zijn grote 6000 mAh accu. De M-reeks van Samsung zet in op een goede prijs-kwaliteit en online-verkoop.Tik op onderstaande tweet om het filmpje af te spelen.

Samsung M30s tweet

Er is ook alvast onderstaande hands-on video van de telefoon gelekt waarmee we meer over de specificaties leren. De nieuwe telefoon zou een 6,4 inch 20:9-scherm krijgen met een resolutie van 2400 x 1080 pixels. De telefoon komt volgens de geruchten met de nieuwe Exynos 9610-chipset die voor budgettelefoons is bedoeld. Dat is een chipet met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Verder zou hij beschikbaar zijn in 4 GB of 6 GB RAM met respectievelijk 64 GB opslag en 128 GB opslag. 

Aan de achterkant zouden we naast een vingerafdrukscanner nog drie camera’s vinden. De hoofdcamera is een 48 MP exemplaar, en verder is er een 8 MP groothoeklens en een 5 MP-dieptecamera. Aan de voorkant vinden we dan weer een 16 MP camera die verwerkt is in een waterdruppelinkeping. De 6000 mAh batterij kan verder worden opgeladen via usb-c en 15 watt snellaadtechnologie.

Beschikbaarheid

Eerder had Samsung al een M20 in Nederland gelanceerd die eveneens met een grote accu kwam, namelijk een 5000 mAh exemplaar. Samsung maakt nu bekend dat het nieuwe toestel op 18 september gelanceerd wordt, maar het is nog niet bekend of hij naar Nederland komt. Het toestel zou volgens de geruchten 190 euro kosten.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel![ad_2]