[ad_1]

Wil jij voorbereid zijn om gebruik te maken van het toekomstige 5G-netwerk wat straks ook in Nederland moet verschijnen? De Samsung Galaxy S10 5G is nu verkrijgbaar in Nederland voor 899 euro.

Samsung Galaxy S10 5G kopen: nu mogelijk in Nederland

De Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S10 Plus zijn populaire toestellen en al even te koop. Een 5G-variant met een groter scherm, extra camera op de achterkant en grotere accu is nu ook te koop in Nederland. Webwinkel Belsimpel biedt het toestel aan in het zwart voor 899 euro en zegt de smartphone binnen 2 tot 4 werkdagen te kunnen leveren.

→ Bekijk en bestel de Samsung Galaxy S10 5G bij Belsimpel

Dit toestel biedt ondersteuning voor 5G, waarmee onder andere T-Mobile bezig is qua testen in Nederland. Schaf je deze Galaxy S10-variant aan, dan zorg je dus dat je goed voorbereid bent op de toekomst. Het is echter de vraag wanneer je gebruik kunt maken van een volledig 5G-netwerk. Voor nu kun je dit toestel uiteraard gebruiken met 4G zoals je gewend bent.

Groter scherm en meer accucapaciteit

Samsung Galaxy S10 5GJe koopt dit toestel echter niet alleen ter voorbereiding van het gebruik van een 5G-netwerk, want er is meer. Zo is dit de S10 met het grootste scherm, een 6,7 inch-variant. De normale S10 heeft een scherm van 6,1 inch, terwijl de S10 Plus het moet doen met een 6,4 inch-display. De resolutie is met 3040 bij 1440 pixels wel hetzelfde als de Plus-variant.

Dankzij de iets grotere behuizing, is er ook plaats voor een grotere accu. Samsung heeft gekozen voor een exemplaar van 4500 mAh, terwijl de S10 Plus een 4100 mAh-batterij aan boord heeft. Naast het snel kunnen opladen via een kabel is het ook mogelijk om dit toestel van stroom te voorzien via draadloos laden.

Vier camera’s op achterkant, twee aan de voorkant

Deze Samsung Galaxy S10 5G heeft zes camera’s, waarvan je er twee aan de voorkant vindt. Zo maak je een ultieme selfie, waarbij de tweede camera gebruikt wordt om nog meer diepte vast te leggen voor een perfecte portretfoto. Ten opzichte van de normale Galaxy S10 en S10 Plus is er op de achterkant nog een extra camera te vinden.

Daarmee komt het totaal op vier exemplaren, waardoor je in elke situatie een scherpe foto maakt. De camera’s zijn horizontaal naast elkaar geplaatst en de extra Time of Flight-sensor (ToF) zorgt ervoor dat diepte nog beter wordt vastgelegd; fijn voor de bokehfoto’s, waarbij het onderwerp scherp wordt weergegeven en de achtergrond vervaagd is. De reguliere camera is voorzien van een 12 megapixel-sensor en ook zijn er een groothoek- en ultragroothoekcamera op de Galaxy S10 5G te vinden.

Overige specificaties bestaan onder andere uit de snelle Exynos 9820-processor, 8GB werkgeheugen en 256GB aan opslag (uitbreidbaar met een geheugenkaartje). De behuizing is van glas en ook is het toestel stof- en waterdicht dankzij de IP68-certificering. Daarnaast is er ondersteuning aanwezig om twee simkaarten te gebruiken, waardoor je met één toestel op zak bereikbaar bent op twee telefoonnummers. Het toestel draait op Android 9.0 (Pie), met daaroverheen de OneUI-skin van Samsung.

Het laatste nieuws over Samsung

[ad_2]