[ad_1]

De Galaxy Note 10 is amper op de markt, maar het Samsung Galaxy S11 geruchtencircuit begint langzaam op stoom te komen. Nu al komen we weten welke Galaxy S11 in de pijpleiding zitten.

samsung galaxy s11 kleuren

Aura Glow: mogelijk straks ook voor de Galaxy S11

Galaxy S11 kleuren

Het duurt nog minstens een maand of zes voor je de Galaxy S11 kunt kopen. Toch lijkt het erop dat Samsung alvast heeft zitten nadenken over welke kleuren het toestel – of beter gezegd: modellen, want het is er natuurlijk niet één, straks – krijgt.

Onze collega’s van SamMobile hebben wat lopen graven in hun informatiekanalen, en wat blijkt? De Galaxy S11 borduurt verder waar Samsung nu met de Galaxy Note 10 gebleven is. Dat wil zeggen: er komen in ieder geval toestelversies in het blauw, roze, zwart en wit. Bovendien lijkt ook de ‘Aura’-benaming weer gebruikt te gaan worden, wat de kans op een ‘Aura Glow’ Galaxy S11 groot maakt. Dit is natuurlijk ook de kleur die op de Note 10 erg populair blijkt.

Eerder al bleek dat Samsung voor de Galaxy S11 ruwweg dezelfde opslagcapaciteiten aanhoudt die we nu kennen van de verschillende Galaxy S10 modellen. Dat wil zeggen dat de standaardmodellen met 128GB opslag krijgt, en tegen een meerprijs ook keuze hebt uit 512GB en 1TB varianten. Daarbij moet je wel weten dat de 128GB Galaxy Note 10 uiteindelijk nooit op de markt kwam, en Samsung in een later stadium toch besloot minimaal 256GB aan te bieden. We sluiten niet uit dat dit ook met de Galaxy S11 het geval zal zijn.

Verder is de verwachting dat Samsung voor de Galaxy S11 eindelijk weer flink aan de camera’s zal gaan schroeven. Hoewel de Galaxy S10 en vooral de Galaxy Note 10 natuurlijk erg goede camera’s hebben, is de druk van de concurrentie de afgelopen jaren gestaag gestegen. De komende maanden komen we ongetwijfeld meer te weten over de verwachte verbeteringen.[ad_2]