[ad_1]

Samsung heeft voor twee toestellen de november-update klaargezet. De twee smartphones uit de Galaxy S9-serie kunnen vanaf nu de beveiligingsupdate van november binnenhalen.

Galaxy S9: beveiligingsupdate november

Van de week werd de beveiligingsupdate van november door Google vrijgegeven. Samsung was er toen direct al als de kippen bij; want de update verscheen direct al voor de Galaxy A50. Inmiddels zit het ontwikkelteam niet stil, want voor nog een tweetal toestellen is de update vanaf nu beschikbaar in Nederland.

Galaxy S9 november update

DroidApp-lezer Theo laat ons weten dat zijn Galaxy S9+ de update van november zojuist heeft ontvangen. Daarbij is deze update er ook direct voor de Samsung Galaxy S9. De patch van november bevat verschillende verbeteringen in de beveiliging. Niet alleen die vanuit Google, maar ook vanuit Samsung zijn patches toegevoegd.

In het bijzonder is deze update extra belangrijk. Er is namelijk in verschillende toestellen (waaronder Galaxy S7, S8 en S9) een kwetsbare bug gevonden. Hierdoor konden cybercriminelen toegang krijgen tot je toestel. Dat lek wordt nu met deze update gedicht.

Voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ kan de update vanaf nu gedownload worden. Deze heeft een grootte van zo’n 113,79MB. Je ontvangt een notificatie als deze beschikbaar is, maar je kunt eventueel ook handmatig controleren op updates via Instellingen > Software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 649,00 euro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 619,00 euro

[ad_2]