[ad_1]

Samsung rolt voor de Galaxy S9-serie een nieuwe update uit. Gebruikers krijgen een nieuwe security-patch, samen met verbeteringen voor de camera en meer.

Galaxy S9: oktober-update

In Nederland is Samsung begonnen met het updaten van de Samsung Galaxy S9 en de Galaxy S9+. DroidApp-lezer Mario laat aan ons weten dat zijn toestel ge├╝pdatet wordt met een nieuwe software-update. Het gaat om beveiligingsupdate oktober 2019, deze update werd begin deze maand aangekondigd door Google. De update bevat niet alleen patches van Google, maar ook nog eens extra verbeteringen van Samsung zelf.

Samsung Galaxy S9 oktober update

In deze update belooft Samsung ook verbeteringen voor de camera, iets wat we de afgelopen tijd vaker terugzagen bij updates van Samsung. Echter wordt niet bekend gemaakt welke verbeteringen Samsung heeft doorgevoerd met de update. Mocht je de wijzigingen opmerken, dan horen we dat uiteraard graag van je!

De update voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ wordt vanaf nu uitgerold. Je wordt met een notificatie op de hoogte gebracht als de update beschikbaar is. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via Instellingen > Software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 609,00 euro

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 699,00 euro

[ad_2]