[ad_1]

Samsung rolt alvast de update van november uit voor de Galaxy Tab S4. De tablet stond alweer even droog, en de beveiligingspatch van volgende maand (!) is dus zeker welkom.

samsung galaxy tab s4 update november 2019

Galaxy Tab S4 update november 2019

Kijkaan, de eerste Galaxy die de update van november krijgt – eind oktober – is de Galaxy Tab S4. Begin oktober stipten we al aan dat de tablet – draaiend op de patch van juli – weer een nieuwe update zou moeten krijgen. Echter, het werd dus niet de patch van deze maand, maar alvast die van november, die nog niet eens officieel aangekondigd is.

Je kunt op de Galaxy Tab S4 met Wi-Fi verbinding een update downloaden met daarin firmwareversie T830XXU4BSJ2. Het pakket is ruim 600MB groot – dank, Erik! – maar bevat toch echt alleen de beveiligingspatches tot en met november. Nieuwe features zijn er, aldus Samsung’s officiële changelist, verder niet.

Beschikbaarheid

Je kunt de nieuwe update nu installeren op de Wi-Fi versie van de Galaxy Tab S4 (SM-T830), in zowel Nederland als België. Voor de variant met 4G verbinding (SM-T835) is hij er nog even niet. Wanneer deze wel komt valt niet te voorspellen, al kunnen we bevestigen dat Samsung eraan werkt. Zoals gebruikelijk krijg je vanzelf een notificatie als je de update kunt downloaden. Via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren kun je dit ook handmatig proberen.

Heb jij de update al uitgevoerd? Zijn er toch nieuwe functies of andere zichtbare veranderingen?[ad_2]