[ad_1]

Samsung heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in de A-serie. Het is de Samsung Galaxy A20s, welke uitgerust is met een groot scherm en een groothoeklens. We zetten de details op een rij.

Samsung Galaxy A20s

De A-serie van Samsung bestaat reeds uit een groot aantal smartphones. Daarbij zijn er ook nog verschillende ‘e’ en ‘s’ modellen, en daar wordt nu de Samsung Galaxy A20s aan toegevoegd. De fabrikant presenteert het toestel via de online kanalen. Voorop heeft de telefoon een flink scherm, van 6,5 inch groot. Dit is een HD+ beeldscherm met daarin een notch met 8 megapixel camera.

Achterop is de smartphone rijk uitgerust met camera’s. De triple-camera biedt een 13 megapixel hoofdcamera met een diafragma van f/1.8. Daarbij is er een 5 megapixel dieptesensor en kun je met de 8 megapixel camera groothoekfoto’s maken. Aan boord van de Samsung Galaxy A20s is een 1.8 GHz octa-core processor, 3/4GB RAM en 32GB/64GB opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 512GB.

Samsung galaxy A20s

Het stijlvolle toestel uit de A-serie is verder voorzien van een grote 4000 mAh accu en een mooie behuizing. Achterop is een vingerafdrukscanner geplaatst, maar je kunt ook gebruik maken van gezichtsherkenning. Vanuit de doos zal de telefoon voorzien zijn van Android 9 Pie met One UI van Samsung.

Op dit moment is het onduidelijk of de Samsung Galaxy A20s in Nederland uitgebracht wordt. De prijs zal vermoedelijk ergens rond de 200-250 euro komen te liggen, zo verwachten we. In Nederland hebben we al wel de interessante Samsung Galaxy A20e op de markt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Prijzen vanaf: 154,00 euro

[ad_2]