[ad_1]

Opnieuw heeft Samsung de Galaxy A-serie uitgebreid met een nieuwe smartphone. Samsung heeft nu het doek van de nieuwe Samsung Galaxy A70s gehaald.

Samsung Galaxy A70s gepresenteerd

Onlangs werd de Samsung Galaxy A-serie al uitgebreid met de Galaxy A20s, en nu is het de beurt aan een ander nieuw toestel. In India heeft Samsung de Galaxy A70s gepresenteerd. Dit toestel is net als de Galaxy A30s voorzien van een prisma-textuur aan de achterzijde en een vingerafdrukscanner welke in het scherm zelf geïntegreerd is. Tevens heeft de fabrikant de stijlvolle telefoon voorzien van een 64 megapixel camera, wat voor het eerst is in een Samsung-toestel. Samen met deze hoofdsensor is er een 8 megapixel ultra-wide camera (123 graden beeldhoek) en een 5 megapixel live-focus lens. Filmen kan in 4K Ultra HD.

Samsung Galaxy A70s

Aan de voorzijde is het toestel voorzien van een 16 megapixel camera, welke in de notch verwerkt is. Tevens zien we daar het 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm met Full-HD+ resolutie. De Samsung Galaxy A70s wordt aangedreven door een Snapdragon 675 processor, 6/8GB aan werkgeheugen en een interne opslagruimte van 128GB. De accucapaciteit bedraagt een flinke 4500 mAh en deze kan dankzij de 25W-ondersteuning snel weer opgeladen worden.

Op dit moment is de Galaxy A70s alleen aangekondigd voor in India. Daar ligt het toestel in de winkel vanaf zo’n 375 euro. Of de smartphone ook in andere landen gevoerd gaat worden is onbekend.

[ad_2]