[ad_1]

Het mag dan wel oktober zijn, maar de patch van september rolt nog uit naar een paar telefoons. Vandaag krijgt de Galaxy A5 uit 2017 dus alsnog de maandelijkse scheut verbeteringen voor de beveiliging.

samsung galaxy a5 2017 update september 2019

Galaxy A5 2017 update september 2019

Een van de Samsung telefoons uit 2017 die nog netjes maandelijks bijgewerkt wordt – naja, min of meer maandelijks – is de Galaxy A5 uit dat jaar. Vanaf vandaag staat voor dat toestel een download klaar van net geen 36MB. Daarin zit firmwareversie A520FXXSBCSIE, die op zijn beurt weer de patch van de maand september bevat.

In deze patch zitten 20 fixes die Google uitbracht om zwakke plekken in de beveiliging van het Android OS zelf te dichten. Samsung heeft natuurlijk nog haar eigen software toegevoegd. Daarvoor bevat de nieuwe update nog eens 17 verbeteringen, die onder meer de USB verbinding verbeteren, en de Heractiveringsbeveiliging.

galaxy a5 2017 update september 2019 changelist

Beschikbaarheid

De update is nu direct – OTA – beschikbaar op de Nederlandse en Belgische Galaxy A5 2017 toestellen die niet direct bij een provider gekocht zijn. Als je niet wilt wachten tot jouw telefoon de update gevonden heeft, dan ga je via de Instellingen naar Software-update. Kies daar Updates handmatig downloaden, en je kunt als het goed direct updaten.

Heb jij deze update geïnstalleerd? Zijn er nog meer wijzigingen te vinden die nog opgemerkt danwel genoemd moeten worden?

(Dank weer, Luitzen!)[ad_2]