[ad_1]

Er is een eenvoudige manier om variaties te maken van Super Slow-mo opnames op je Samsung telefoon met de functie. Dit werkt dus onder meer op de Galaxy S10, Galaxy S9, alle recente Note modellen en sommige toestellen in de A-serie.

samsung galaxy s10 tip super slow mo video clips maken

Samsung Super Slow-mo tip: video variaties

Met de Galaxy S9 lanceerde Samsung in 2018 de Super Slow-mo video modus. Daarmee maak je opname met een framerate tot wel 960 frames per seconde, die afspeelt als (al dan niet spectaculaire) slow-motion video. Later kwam de functie ook naar andere toestellen, zoals de Galaxy S8 en de Galaxy A7. Als je niet teveel tijd wil besteden aan het zelf bewerken van je Super Slow-mo opnames, dan is er een handig trucje om snel wat variaties te maken.

Om dit te doen, moet je je vers opgenomen Super Slow-mo video opzoeken in de Galerij. Tik daar één op de video, zodat je ‘m in beeld krijgt maar nog niet echt afspeelt – dus met onderin de ‘knop’ met de tekst Super Slow-mo-video afspelen in beeld. Als je nu een keer omhoog veegt krijg je de informatie over de video zelf te zien – net zoals bij foto’s, inderdaad. Echter, behalve de informatie zie je nu ook het kopje Supertrage Clips. Daarbij worden automatisch drie extra variaties getoond, die je direct kunt bekijken als je erop tikt.

Bevalt het wat je in een van deze automatisch gemaakte varianten ziet?  Tik dan direct rechtsboven op Opslaan, om dit aangepaste filmpje apart op te slaan. Uiteraard kun je ook direct Delen kiezen, om hem – tja – te delen, dus.

Dit is een simpele, maar wel zo handige optie voor iedereen die wel eens Super Slow-mo filmpjes maakt. Hij zit alleen goed verborgen, maar nu weet je waar deze te vinden is. Wij hebben zelf gecheckt, en weten dus dat dit trucje in ieder geval werkt op de:

Meer tips? Check dan bijvoorbeeld ook ons Galaxy S10 tips archief, of ons complete Tips en trucs overzicht.

(via)[ad_2]